Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς ρωτήσουν τη Συμμαχία Πολιτών που βρήκε τόσες ψήφους ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ας ρωτήσουν τη Συμμαχία Πολιτών που βρήκε τόσες ψήφους ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Αυτό που δεν σταμάτησε να συζητιέται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μετά τις δημοτικές εκλογές είναι το που βρήκε ο απερχόμενος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός τόσες πολλές ψήφους στη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου.

Όσοι έχουν τέτοιες απορίες ας ρωτήσουν τη Συμμαχία Πολιτών, που είχε πάρει αξιόλογο αριθμό ψήφων στις εκλογές του 2019, αλλά επέλεξε να μην κατέλθει στις πρόσφατες εκλογές. Μια συγκροτημένη παράταξη δεν κατήλθε στις εκλογές, αλλά ούτε και στήριξε επισήμως κάποια άλλη παράταξη.

Η πληροφορία που κυκλοφόρησε στο δήμο προεκλογικά ήταν πως εάν η Συμμαχία Πολιτών δεν κατέλθει στις εκλογές, κάποια μέλη της θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μανδαλιανού. Τελικά αυτό δεν έγινε, μάλλον γιατί το θέμα πήρε δημοσιότητα και όχι γιατί τα συγκεκριμένα «ΠΑΣΟΚογενή» μέλη της Συμμαχίας Πολιτών δεν το ήθελαν.

Που βρήκε λοιπόν τόσες πολλές ψήφους στην Κοινότητα Ευόσμου ο κύριος Μανδαλιανός, με ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών κλειστό για ενάμιση χρόνο και με ένα νέο σχολικό κτήριο να μη λειτουργεί επί ένα χρόνο, ενώ ήταν έτοιμο; Που τις βρήκε;

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ