Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆλμα επί κοντώ για να πετάξεις τα σκουπίδια στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Άλμα επί κοντώ για να πετάξεις τα σκουπίδια στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την ημέρα των Χριστουγέννων σε μια γειτονιά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στην οποία δεν υπάρχει πρόβλημα παρκαρίσματος. Είναι σίγουρο πως σε μια ακτίνα 50 μέτρων θα μπορούσε το συγκεκριμένο όχημα να σταθμεύσει νόμιμα χωρίς να εμποδίζει κανέναν.

Όμως ο συγκεκριμένος οδηγός αποφάσισε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του μπροστά στους κάδους απορριμμάτων, ώστε ο ίδιος να μην περπατήσει ούτε μισό βήμα, με αποτέλεσμα όποιος ήθελε να πετάξει τα σκουπίδια του να χρειαζόταν να κάνει άλμα επί κοντώ ή να αναζητήσει κάδο απορριμμάτων πιο πέρα.

Αντικοινωνική συμπεριφορά την ημέρα των Χριστουγέννων, την ώρα που σίγουρα ο συγκεκριμένος οδηγός ευχόταν υγεία και ευτυχία σε κάποιους δικούς του, ενώ παράλληλα τέντωνε τα νεύρα κάποιων άλλων, βάζοντας την ψυχική τους υγεία σε δοκιμασία Χριστουγεννιάτικα.

Την επόμενη φορά, εάν έχει προλάβει κάποιος άλλος οδηγός να του πάρει της συγκεκριμένη θέση, ας παρκάρει το όχημά του μέσα στον κάδο απορριμμάτων. Γιορτινές ημέρες δεν περνάνε τα απορριμματοφόρα κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να βρεθεί το όχημά του στη χωματερή.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ