Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜποτιλιάρισμα στον κόμβο της Μαιάνδρου στην περιφερειακή οδό

Μποτιλιάρισμα στον κόμβο της Μαιάνδρου στην περιφερειακή οδό

Για το μποτιλιάρισμα της οδού Μαιάνδρου είχαμε ξαναγράψει. Τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής, το ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Μαιάνδρου από την περιφερειακή οδό προς τον Εύοσμο μπλοκάρει και στη διασταύρωση με την οδό Ευφροσύνης και στη διασταύρωση με την οδό 25ης Μαρτίου, από τα οχήματα που θέλουν να στρίψουν ανατολικά.

Το «φρακάρισμα» της οδού Μαιάνδρου από αυτό το μποτιλιάρισμα στις διασταυρώσεις με τις οδούς Ευφροσύνης και 25ης Μαρτίου φτάνει να ακινητοποιεί τα οχήματα στον κόμβο της περιφερειακής οδού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι τραβηγμένες την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 λίγο μετά τις 16:00.

Η επιβάρυνση της κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό και στις εσωτερικές οδούς εξαιτίας της κατασκευής του flyover, επιβάλει να δίνονται άμεσα λύσεις για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας εκεί που τουλάχιστον είναι δυνατόν. Η νέα διοίκηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε κυκλοφοριακή μελέτη για να λυθεί το πρόβλημα. Η πρόταση που είχε κάνει ο Νίκος Κουγιουμτζής, αντιδήμαρχος πλέον της διοίκησης Αλεξανδρίδη, φαίνεται να είναι εφικτή και να λύνει το πρόβλημα.

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε στιγμή και η διοίκηση Αλεξανδρίδη πρέπει να ενεργήσει αμέσως μόλις αναλάβει καθήκοντα. Ο δήμος δεν μπορεί απλά να παρακολουθεί την ταλαιπωρία των οδηγών και το μποτιλιάρισμα των δρόμων, χωρίς να κάνει τίποτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ