Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαλωμένη με τη μουσική η διοίκηση Μανδαλιανού

Μαλωμένη με τη μουσική η διοίκηση Μανδαλιανού

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι μαλωμένη με τη μουσική κι αυτό όχι μόνο γιατί διέλυσε τη φιλαρμονική και δεν προχώρησε στην επανασύστασή της.

Στα πρόσφατα αποτελέσματα για την πρόσληψη επιμορφωτών από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, φαίνεται ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τα 5 από τα 12 αντικείμενα για τα οποία ζητήθηκαν επιμορφωτές. Τα 3 από τα 5 αντικείμενα, για τα οποία δεν υπήρξε ενδιαφέρον, αφορούσαν μουσικούς. Από τα 12 συνολικά αντικείμενα για τα οποία ζητήθηκαν επιμορφωτές, τα 4 αφορούσαν μουσικούς. Μόνο για το 1 εκδηλώθηκε ενδιαφέρον.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν εξάντλησε τις πιθανότητες να έχει ο δήμος τρεις μουσικούς επιμορφωτές για οκτώ μήνες. Η διοίκηση Μανδαλιανού στέρησε τη δυνατότητα από δημότες να ξεκινήσουν μαθήματα σε πιάνο, μπουζούκι και πνευστό όργανο. Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι μαλωμένη με τη μουσική και δεν διστάζει να το δείξει με τη συμπεριφορά της. Με τους δημότες έτσι κι αλλιώς είναι μαλωμένη, αφού τα στελέχη της θεωρούσαν πως έπρεπε να ψηφιστούν κι ας μην έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ