Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚανονική κοροϊδία για τη φιλαρμονική από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Κανονική κοροϊδία για τη φιλαρμονική από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Πριν μερικές ημέρες, από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώθηκαν αποτελέσματα πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου. Η πρόσληψη γίνεται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου.

Τα αντικείμενα για τα οποία ζητήθηκαν επιμορφωτές ήταν 12. Στα 5 από αυτά δεν υπήρχε καμία υποψηφιότητα επιμορφωτή για να πάρει τη θέση. Το ένα από αυτά τα πέντε ήταν «ΠΕ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ/ΠΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΠΝΕΥΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ»!

Η Δημοτική Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου μπορούσε λοιπόν να προσλάβει δάσκαλο για τη φιλαρμονική που έχει διαλύσει η διοίκηση Μανδαλιανού εδώ και παραπάνω από ενάμιση χρόνο, αλλά δεν το έκανε, γιατί κανένας δάσκαλος δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για να καταλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Γεννάται το ερώτημα με ποιον τρόπο η διοίκηση Μανδαλιανού προσπάθησε να βρει επιμορφωτή γι’ αυτήν τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να ανασυγκροτήσει τη φιλαρμονική του δήμου. Γιατί δεν απευθύνθηκε σε σχετικό κόσμο, προκειμένου να βρεθεί επιμορφωτής και να εκδηλώσει ενδιαφέρον;

Στις αρχές του σχολικού έτους, η διοίκηση Μανδαλιανού έστειλε πρόσκληση σε σχολεία του δήμου, προκειμένου οι μαθητές να συμμετάσχουν στη φιλαρμονική του δήμου. Την ίδια στιγμή η διοίκηση δεν φρόντισε να προσληφθεί δάσκαλος έστω και με οκτάμηνη σύμβαση. Μπορεί να απαντήσει ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης γιατί δεν βρέθηκε δάσκαλος για τη συγκεκριμένη θέση του επιμορφωτή;

Σ.

«Ας ελπίσουμε η νέα δημοτική αρχή να δημιουργήσει μία καλή φιλαρμονική»
Μαλωμένη με τη μουσική η διοίκηση Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ