Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤην αστρολογία την σπούδασε ο Χαϊκάλης μετά την ερώτηση για τον δήμο...

Την αστρολογία την σπούδασε ο Χαϊκάλης μετά την ερώτηση για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

«Είχα πει πριν λίγο καιρό πως η αστρολογία είναι ένα σχέδιο του θεού για τον άνθρωπο ώστε να εξελιχθεί. Βγήκε ένας δημοσιογράφος και έλεγε πως η θρησκεία δεν συνδέεται με τη αστρολογία. Δεν μπορώ να εξηγώ στον καθένα πως είναι άλλο η θρησκεία και άλλο ο θεός.

Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία χωρίς να την γνωρίζει. Με είχε ρωτήσει κάποιος στο Facebook εάν πιστεύω στα άστρα και όταν είπα ναι μου είπε ‘’εσύ και κάτι ηλίθιοι σαν και εσένα’’. Του είπα ‘’ευχαριστώ, με τιμά γιατί και εγώ ασχολούμαι με το ίδιο που ασχολούνταν ο Νεύτωνας πριν χρόνια, ο οποίος το κυνήγησε o Halley και του είπε ‘’με τι πράγματα ασχολείστε’’ και εκείνος του απάντησε πως ‘’εσείς δεν ξέρετε αστρολογία, εγώ την έχω σπουδάσει’’. Με ότι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει».

Αυτά είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη «MEGA Καλημέρα» στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

Ο κύριος Χαϊκάλης ήταν εκείνος ο κύριος που έκανε εκείνην την ερώτηση στη Βουλή, όταν ήταν βουλευτής, «κρεμώντας στα μανταλάκια» υπαλλήλους και αιρετούς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σπιλώνοντας τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, που δεν ήξερε ούτε κατά που έπεφτε. Ο θησαυρός εκείνης της ιστορίας ήταν άνθρακες, αφού όλες εκείνες οι κατηγορίες αποδείχτηκαν ανυπόστατες. Ο κύριος Χαϊκάλης ποτέ δεν απάντησε ποιος από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου του «προμήθευσε» εκείνην την ερώτηση.

Ακούγοντας τον κύριο Χαϊκάλη να λέει όλα αυτά για τα άστρα, για τη θρησκεία, για την αστρολογία, για τον Νεύτωνα, δεν μπορούσες να μην γελάσεις πικρά που, εξαιτίας και αυτού του κυρίου, ο δήμος διασύρθηκε στο πανελλήνιο, που, εξαιτίας και αυτού του κυρίου, αιρετοί και υπάλληλοι επί πολλά χρόνια προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, που, εξαιτίας και αυτού του κυρίου, χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ο οποίος έπρεπε να αφιερωθεί στην πρόοδο του δήμου.

Ακούγοντας τον κύριος Χαϊκάλη δεν μπορούσες να μην αναρωτηθείς αν σπούδασε την αστρολογία μετά την ερώτηση που έκανε στη Βουλή για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ίσως αν την σπούδαζε νωρίτερα, να γλίτωνε ο δήμος την ερώτηση που έκανε στη Βουλή.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ