Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνακρίβειες και υπερβολές της κυρίας Σαμαρτζίδου για το πάρκο Σμύρνης…

Ανακρίβειες και υπερβολές της κυρίας Σαμαρτζίδου για το πάρκο Σμύρνης…

Ανακρίβειες και υπερβολές γράφτηκαν από την κυρία Μαρίνα Σαμαρτζίδου για την εγκατάλειψη του πάρκου Σμύρνης από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, από τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Η κυρία Σαμαρτζίδου έγραψε πως η διοίκηση Μανδαλιανού έλεγε ότι θα κάνει το συγκεκριμένο πάρκο «κόσμημα» αλλά δεν το έκανε και ότι ο κύριος Μανδαλιανός και οι συνεργάτες του έκαναν τα λόγια επιστήμη για μια ολόκληρη θητεία.

Η κυρία Σαμαρτζίδου θα έπρεπε να φροντίσει να ενημερωθεί πριν γράψει όλα αυτά που έγραψε. Το πάρκο Σμύρνης είχε ενταχθεί στις πράσινες διαδρομές, που οραματίστηκε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, είναι έτοιμο και θα είχε ήδη παραδοθεί, εάν είχαν προλάβει να βαφτούν και τα πράσινα άλογα που θα κάλπαζαν στις πράσινες διαδρομές. Η κυρία Σαμαρτζίδου θα έπρεπε να φροντίσει να ενημερωθεί ότι τα άλογα βάφονται πράσινα με ειδική μπογιά και αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα χρόνια.

Εν πάση περιπτώσει τα πράσινα άλογα σε λίγο καιρό θα ήταν έτοιμα να καλπάσουν στις πράσινες διαδρομές της διοίκησης Μανδαλιανού, μεταξύ αυτών και στο πάρκο Σμύρνης. Η μη επανεκλογή όμως του Κλεάνθη Μανδαλιανού στο δημαρχιακό θώκο ανέκοψε τη βαφή των αλόγων, πράγμα που σημαίνει ότι για τη μη παράδοση του πάρκου Σμύρνης ευθύνονται οι ψηφοφόροι και όχι η απερχόμενη διοίκηση του δήμου, η οποία, εάν εμπιστευόμασταν ξανά σ’ αυτήν το μέλλον του δήμου, θα μας έφτιαχνε επίσης θαλάσσιο πάρκο, αφού πρώτα θα έφερνε πράσινη θάλασσα στην οποία θα κολυμπούσαν πράσινα δελφίνια!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ