Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜποτιλιάρισμα της Καραολή Δημητρίου από Αριστοτέλους έως Μεγάλου Αλεξάνδρου

Μποτιλιάρισμα της Καραολή Δημητρίου από Αριστοτέλους έως Μεγάλου Αλεξάνδρου

Η φωτογραφία τραβήχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2023.

Το μποτιλιάρισμα στο φανάρι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου με Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο με κατεύθυνση προς τη Σταυρούπολη, φτάνει μέχρι το κεντρικό φανάρι στη διασταύρωση των οδών Καραολή Δημητρίου με Τζαβέλλα και Αριστοτέλους. Πολλές φορές είναι τόσο μεγάλο το μποτιλιάρισμα στη συμβολή των οδών Καραολή Δημητρίου με Μεγάλου Αλεξάνδρου, ώστε φρακάρει και η διασταύρωση των οδών Καραολή Δημητρίου με Τζαβέλλα και Αριστοτέλους.

Αυτό συμβαίνει ενώ η συμβολή των οδών Καραολή και Δημητρίου με Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είναι διασταύρωση και άρα είναι πιο εύκολη η διαχείρισή της, αφού διασταυρώνονται οχήματα που έρχονται από τρεις κατευθύνσεις και όχι από τέσσερις.

Η διοίκηση Μανδαλιανού για αρκετό καιρό είχε στο δήμο ειδικό συνεργάτη συγκοινωνιολόγο, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έλυσε ούτε τα βασικά κυκλοφοριακά προβλήματα του δήμου. Βέβαια και τι έλυσε η διοίκηση Μανδαλιανού για να έλυνε κι αυτό;

Ίσως η διοίκηση Μανδαλιανού να είχε εντάξει τις συγκεκριμένες οδούς στις πράσινες διαδρομές που οραματιζόταν ο δήμαρχος και το κυκλοφοριακό πρόβλημα να λυνόταν όταν αυτές γινόταν καταπράσινες και κάλπαζαν πάνω τους τα πράσινα άλογα.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ