Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΉθελε και Χριστουγεννιάτικο χωριό ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ήθελε και Χριστουγεννιάτικο χωριό ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ήθελε να στήσει και Χριστουγεννιάτικο χωριό και εγκάλεσε όλον τον κόσμο γιατί αυτό δεν μπόρεσε να στηθεί, επειδή αντικειμενικά δεν μπορούσε να στηθεί την τελευταία στιγμή που το θυμήθηκε ο κύριος Μανδαλιανός.

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν έκανε ακόμη ούτε την ανάρτηση για «Καλά Χριστούγεννα», όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές, Χριστουγεννιάτικο Χωριό ήθελε να στήσει. Αυτή η διοίκηση ξέχασε τις ευχές, επειδή έχασε τις εκλογές, Χριστουγεννιάτικο χωριό θα έστηνε!

Ο κύριος Μανδαλιανός είχε κανονίσει δεκαήμερο ταξίδι στο εξωτερικό και ήθελε να στήσει το Χριστουγεννιάτικο χωριό σε μια περίοδο που περιλάμβανε αυτές τις ημέρες. Μάλιστα εμφανίστηκε εξοργισμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί θεώρησε ότι δεν προσπάθησαν αρκετά όσοι έπρεπε να προσπαθήσουν για να στηθεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Το μόνο που έλειπε από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, με διοίκηση Μανδαλιανού, ήταν το Χριστουγεννιάτικο χωριό. Όλα τα άλλα που έπρεπε να γίνουν στο δήμο, τα έκαναν. Ίσως ο κύριος Μανδαλιανός ήθελε να στηθεί το Χριστουγεννιάτικο χωριό για να παίξει στα εγκαίνιά του η φιλαρμονική του δήμου!!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ