Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟλοκληρώθηκε το διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού

Ολοκληρώθηκε το διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου Κορδελιού

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Κυριακή 10/12 ολοκληρώθηκε το διήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του σχολείου μας. Η χαρά και η ικανοποίησή μας είναι πραγματικά πολύ μεγάλη μιας και το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο των προσδοκιών μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ιδιαιτέρως ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας κύριος Θανάσης Κοκονάς καθώς και η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού Έφη Καπνοπούλου.

Επίσης στη γιορτή μας περευρέθησαν μέλη του εμπορικού συλλόγου Κορδελιού, μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της περιοχής μας και φυσικά ο διευθυντής του σχολείου μας και μέλη του συλλόγου διδασκόντων. Πλήθος κόσμου που μας επισκέφθηκε μας χαροποίησε εκφράζοντας μας την ικανοποίησή του για τις εκδηλώσεις.

Ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή η παρουσία του Συλλόγου Σύλλογος Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού και του τμήματος Κρητών του Συλλόγου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ που μας έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα.

Τα παιδιά μας εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο κάθε γωνιά του σχολείου περιμένοντας να γευτούν το αγαπημένο σε όλους μαλλί της γριάς, να βάψουν τα πρόσωπά τους στη γωνιά του face painting, να φτιάξουν τα δικά τους μπισκότα και να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη. Οι μεγάλοι απόλαυσαν ζεστό κρασί και είχαν την ευκαιρία να κάνουν χριστουγεννιάτικες αγορές απ’ τις υπέροχες δημιουργίες που υπήρχαν στο bazaar.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά σκάκι την Κυριακή έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα από την πρόεδρο του συλλόγου και αποκόμισαν μια όμορφη εμπειρία!

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους γονείς του σχολείου μας που συνέβαλαν στην εκδήλωση με τις ευγενικές τους χορηγίες: Το κρεοπωλείο “Κωστίκας και Γιωρίκας” για τα σουβλάκια που διέθεσε για τις ώρες του τουρνουά σκάκι, το bar restaurant “Periergon” για την διάθεση DJ, το κατάστημα “LED TM-Όλα είναι φως” για τα λαμπιόνια που διέθεσε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, καθώς επίσης κ τη Georgia 3D Workshop για την υπέροχη σκακιέρα που διέθεσε στο σύλλογο μας.

Ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα όλους εσάς που με την παρουσία σας τιμήσατε και στηρίξατε την εκδήλωση χαρίζοντας έτσι σε όλα τα παιδιά μας στιγμές διασκέδασης μέσα σ’ ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Ευχόμαστε σε όλους σας καλές γιορτές και ελπίζουμε να προσφέρουμε σύντομα ξανά στα παιδιά μας παρόμοιες διασκεδαστικές εμπειρίες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ