Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Γαβαλά: Απείλησε ο Οδυσσέας Κορδελιού ότι θα εγκαταλείψει το γήπεδο

Μαρία Γαβαλά: Απείλησε ο Οδυσσέας Κορδελιού ότι θα εγκαταλείψει το γήπεδο

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 6ης Δεκεμβρίου 2023, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μαρία Γαβαλά είπε ότι το γήπεδο της Διαλογής παραχωρήθηκε στον Οδυσσέα Κορδελιού γιατί απείλησε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα εγκαταλείψει το γήπεδο.

Αυτά είπε η κυρία Γαβαλά, αφού πρώτα υπογράμμισε ότι η Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου δεν μπορούσε να ασχοληθεί με το γήπεδο της Διαλογής, στο οποίο τα χόρτα είχαν φτάσει στο ένα μέτρο, γιατί το γήπεδο, όταν ανέλαβε η διοίκηση Μανδαλιανού, ήταν εγκαταλελειμμένο και δεν χρησιμοποιούνταν.

Τέσσερα χρόνια μετά την εκλογή της, η κυρία Γαβαλά αναφέρθηκε στις προηγούμενες διοικήσεις και στο γεγονός ότι είχαν εγκαταλείψει το γήπεδο. Ενώ η θητεία της διοίκησης Μανδαλιανού ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, η αντιδήμαρχος Μαρία Γαβαλά αναφερόταν στο τι έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις για να δικαιολογήσει αυτό που έκανε η διοίκηση της οποίας είναι αντιδήμαρχος.

«Θέλαμε να βάλουμε στο γήπεδο τον Ελευθεριακό και δεν δεχόταν ο Οδυσσέας Κορδελιού», είπε η κυρία Γαβαλά και συνέχισε λέγοντας ότι «αυτά είναι τα καθεστώτα που έχετε δημιουργήσει όλοι οι προηγούμενοι με τα μαγαζάκια που έχετε στήσει με τα σωματεία».

Προφανώς η κυρία Γαβαλά δεν κατάλαβε ότι οι δημότες «έστειλαν στα σπίτια τους» τις προηγούμενες διοικήσεις για τα κακώς κείμενα και έφεραν τη διοίκηση Μανδαλιανού, στην οποία συμμετέχει, για να τα αλλάξει και όχι για να τα χρησιμοποιεί ως δικαιολογίες τέσσερα χρόνια μετά. Γι’ αυτό ακριβώς η διοίκηση, στην οποία συμμετέχει η κυρία Γαβαλά, «πηγαίνει στο σπίτι της» κι αυτή.

Ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας λαμβάνοντας το λόγο τόνισε πως δεν είναι αλήθεια ότι το γήπεδο της Διαλογής δεν χρησιμοποιούνταν και πρόσθεσε ότι ο δήμος το είχε περιποιηθεί και χρησιμοποιούνταν κανονικά από τις ομάδες του Ελευθερίου Κορδελιού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ