Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣπουδαίο Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωταγωγήσει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου!

Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωταγωγήσει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου!

Σπουδαίο Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα φωταγωγήσει και φέτος ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που έχει ήδη στηθεί στην πλατεία Ευόσμου μπροστά στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, είναι το ίδιο ηλεκτρικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήνεται από την αρχή της θητείας της διοίκησης Μανδαλιανού και σου φωνάζει πως στήθηκε εκεί από υποχρέωση.

Δεν λέει κανείς να κάνει ο δήμος κανένα μεγάλο έξοδο για να στήσει κανένα επιβλητικό και τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Θα μπορούσε να στήσει ένα ηλεκτρικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που η αισθητική του να μην ήταν τόσο άσχημη. Θα μπορούσε να στήσει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν αυτό του δήμου Θέρμης. Και πιο όμορφο είναι και φωτίζει σαφώς πολύ περισσότερο.

Η παράταξη Μανδαλιανού αποχωρεί από τη διοίκηση του δήμου αφήνοντας πίσω της μηδενικό έργο και το συγκεκριμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, για να θυμόμαστε εκτός από την πρακτική της και την αισθητική της. Η διοίκηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη προφανώς θα πρέπει να αλλάξει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, χωρίς όμως να πετάξει αυτό της διοίκησης Μανδαλιανού. Αυτό πρέπει να στήνεται κάθε χρόνο σε κάποιο σημείο του δήμου για να θυμόμαστε τη Νέα Πνοή που θα έφερνε στο δήμο η παράταξη Μανδαλιανού.

Κ. Τσ.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο σαμπού και κοντίσιονερ μαζί…
Ευτυχώς φωταγωγήθηκαν τα καταστήματα της πλατείας Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ