Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτέφανος Κασσελάκης όπως Κώστας Σωτηράκης

Στέφανος Κασσελάκης όπως Κώστας Σωτηράκης

Μια φορά κι έναν καιρό το έτος 2014, ο Κώστας Σωτηράκης συγκρότησε τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία» (ίσως και ο ίδιος να μην θυμάται το όνομα) και κατήλθε στις εκλογές λαμβάνοντας την τρίτη θέση με 21,44% και 5 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάτω από λίγο διαφορετικές συνθήκες, ο Κώστας Σωτηράκης θα μπορούσε να εκλεγεί μέχρι και δήμαρχος, αφού ο δεύτερος συνδυασμός είχε πάρει 27,40%. Αν η παράταξη του Κώστα Σωτηράκη περνούσε στο δεύτερο γύρο όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Η παράταξή του όμως όχι μόνο δεν πέρασε στο δεύτερο γύρο, αλλά διαλύθηκε και εις τα εξ ων συνετέθη, αφού έφυγαν όλοι οι δημοτικοί του σύμβουλοι και απέμεινε μόνος του αρχηγός του εαυτού του.

Είναι προφανές πως ο Στέφανος Κασσελάκης ακολουθεί τα βήματα του Κώστα Σωτηράκη, μόνο που δεν μπορεί να τον ξεπεράσει απομένοντας μόνος του στο Κοινοβούλιο, αφού δεν είναι ούτε καν εκλεγμένος βουλευτής. Ο κύριος Κασσελάκης παρ’ όλο που ακολουθεί τα βήματα του Κώστα Σωτηράκη, δεν θα μπορέσει ποτέ να τον ξεπεράσει κι έτσι ο δεύτερος θα παραμείνει μοναδικός αρχηγός του εαυτού του στην πολιτική ζωή.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ