Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι έμπειροι αυτοδιοικητικοί να πάρουν δύσκολες αντιδημαρχίες

Οι έμπειροι αυτοδιοικητικοί να πάρουν δύσκολες αντιδημαρχίες

Του Γιάννη Καμαρινού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Μιας και οι παλιοί αυτοδιοικητικοί της νεοεκλεγείσας παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου διαδίδουν παντού πως πρέπει και θα αξιοποιηθούν γιατί είναι έμπειροι, θα πρότεινα στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη να τους χρησιμοποιήσει σε δύσκολες θέσεις.

Οι αντιδημαρχίες Οικονομικών και Παιδείας σίγουρα είναι «καυτές πατάτες» και χρειάζονται έμπειρους αυτοδιοικητικούς, οπότε καλά είναι να τους τις δώσει, για να δούμε και πόσο έμπειροι και πόσο ικανοί είναι.

Δεν είναι δυνατόν από τη μια οι παλιοί αυτοδιοικητικοί να μοστράρουν την εμπειρία τους ως πλεονέκτημά τους και από την άλλη να απαιτούν να πάρουν είτε εύκολες αντιδημαρχίες είτε αντιδημαρχίες αραχταλάν, που η βασική τους ασχολία θα είναι ο καφές στα καφενεία.

Αν λοιπόν οι παλιοί αυτοδιοικητικοί θέλουν να πάρουν αντιδημαρχίες εξαιτίας της εμπειρίας τους, να πάρουν τις δύσκολες. Τις εύκολες ας αφήσουν να τις πάρει κανένας νέος αυτοδιοικητικός. Εκτός και αν για τις δύσκολες ψάχνουν να βρουν κορόιδα. Εκτός και αν η έγνοια τους δεν είναι η νέα διοίκηση να παράξει έργο, αλλά οι ίδιοι να παριστάνουν τους αντιδημάρχους στρογγυλοκαθήμενοι στα καφενεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ