Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, οι φορείς εκπροσώπησης των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών προχωρούν σε κινητοποιήσεις, με αφορμή το φορολογικό σχέδιο νόμου, που μπορεί να αποτελέσει την χαριστική βολή για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Για το μικρομεσαίο εμπόριο, η υπερφορολόγηση που εισάγεται θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια τους περισσότερους από εμάς στην ανέχεια, στις οφειλές και τελικά στο κλείσιμο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού στηρίζει την απόφαση της ΕΣΕΕ για συμμετοχή του Εμπορικού κόσμου στις κινητοποιήσεις και καλεί όλα τα μέλη και μη να συμμετέχουν εμπράκτως!

Με τη συμμετοχή όλων εκφράζουμε την αγωνία για το μέλλον μας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουμε προς κάθε υπεύθυνο την δυσαρέσκειά μας για την εξωπραγματική και άδικη φορολογική αντιμετώπισή μας, που θα έχει καταλυτικά αποτελέσματα στην δύσκολη πλέον καθημερινότητά μας και στην αγωνιώδη προσπάθειά μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοικτά.

Το κάλεσμα της ΕΣΕΕ είναι για κινητοποίηση αύριο Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 12 η ώρα στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ