Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιάσερ Αραφάτ επικεφαλής παράταξης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Γιάσερ Αραφάτ επικεφαλής παράταξης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, με δήμαρχο τον κύριο Κλεάνθη Μανδαλιανό, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, που σίγουρα δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στον κόσμο.

Ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ζήτησε, εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης, το φουαγιέ του δημαρχείου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Παλαιστίνη.

Η απάντηση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού ήταν η παρακάτω:

«Κύριε Ναθαναηλίδη,

Ο Δήμος είναι σθεναρά στο πλάϊ του Παλαιστινιακού Λαού και των δεινών που υφίσταται, αλλά για την εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Παλαιστίνη, το φουαγιέ του Δημαρχείου θα σας δοθεί μετά από αίτημα του Ελληνοπαλαιστινιακού Συλλόγου. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Επιτροπή Διαβούλευσης».

Κρατήσαμε την ορθογραφία και τις εκφράσεις όπως ακριβώς είναι στο έγγραφο που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Το ότι ο δήμος είναι στο πλάι των δεινών που υφίσταται ο Παλαιστινιακός λαός ας περάσει ασχολίαστο. Ας απασχολήσει τον δήμαρχο που έγραψε το κείμενο και ας μας πει τι ακριβώς θέλει να πει. Το ότι όμως ο δήμαρχος θέλει να επιβάλει σε παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου να εκπροσωπείται από τον Ελληνοπαλαιστινιακό Σύλλογο, αυτό είναι πραγματικά απίστευτο. Ο κύριος Μανδαλιανός ζήτησε από τη Λαϊκή Συσπείρωση, προκειμένου να κάνει εκδήλωση, να του φέρει αίτημα του Ελληνοπαλαιστινιακού Συλλόγου! Μήπως να του φέρει και αίτημα από τον ΟΗΕ;

Πάλι καλά που δεν απαίτησε ο κύριος Μανδαλιανός να έρθει αυτοπροσώπως στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου ο Γιάσερ Αραφάτ για να ζητήσει το φουαγιέ, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκδήλωση η Λαϊκή Συσπείρωση! Πάντως σε περίπτωση που σκεφτεί ο δήμαρχος να κάνει κάτι τέτοιο, να τον ενημερώσουμε ότι ο Γιάσερ Αραφάτ πολύ θα ήθελε, αλλά κωλύεται να κάνει κάτι τέτοιο, λόγω της έλλειψης συγκοινωνίας μεταξύ αυτού και του άλλου κόσμου!

Μπάμπης Ι.

«Αυτά τα αυταρχικά να τα κάνετε στο ιατρείο σας κύριε Μανδαλιανέ»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ