Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος είναι ο Καμαρινός;

Ποιος είναι ο Καμαρινός;

Μετά και τη δημοσίευση χθες από την «Αγκίδα» του κειμένου του Γιάννη Καμαρινού, δεχτήκαμε τηλεφωνήματα που ρωτούσαν ποιος είναι ο Γιάννης Καμαρινός που ανακατεύεται σε όλα, που έχει άποψη για όλα, που κρίνει τους πάντες και τα πάντα και γιατί η «Αγκίδα» φιλοξενεί τα κείμενά του.

Δεν θα γίνει σ’ αυτό το κείμενο καμία αναφορά στις δεκαετίες που ο κύριος Καμαρινός διετέλεσε αντιδήμαρχος και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. Θα γίνει αναφορά μόνο στο τι είναι αυτήν τη στιγμή.

Ο κύριος Καμαρινός είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας και στην παράταξή του έχει τους δημοτικούς συμβούλους Καλού Συμίνα, Κεραμιδά Δημήτριο, Παντελίδη Αχιλλέα, Αλεξανδρίδη Ελευθέριο, Ανδρεάδη Βασίλειο, Κοντσίδη Αντώνιο, Τσεχελίδη Αθανάσιο, Σαπρανίδη Αβραάμ, Κεχαγιά Ανέστη. Αποδέχονται λοιπόν ακόμα και σήμερα ως επικεφαλής τους, ως αρχηγό τους δηλαδή, τον κύριο Καμαρινό ένας υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εθνικές εκλογές, ο οποίος μάλιστα τα πήγε πάρα πολύ καλά, ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της νεοκλεγείσας διοίκησης του δήμου. Αυτός λοιπόν είναι ο κύριος Καμαρινός, από του οποίου την παράταξη ανεξαρτητοποιήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντίνου Χρήστος, Πασχαλίδου Μαρία, Γαρούφας Αθανάσιος, Καραπουλουτίδου Αντωνία. Αυτοί οι τέσσερις έπαψαν να τον αποδέχονται ως επικεφαλής.

Επειδή όμως χθες έγινε κουβέντα και για έναν ακόμα εκλεγμένο, του οποίου τη δήλωση φιλοξενήσαμε, και υπήρξε το ερώτημα «ποιος είναι αυτός που κάνει δηλώσεις και γιατί τις φιλοξενείτε;», θα τονίσουμε για μια ακόμα φορά ότι δεν πρόκειται να φιμώσουμε απολύτως κανέναν, έστω κι αν είναι απλός κάτοικος του δήμου, εφόσον με τη δήλωση ή με το κείμενό του δεν βρίζει κανέναν. Όποιος θεωρεί ότι δεν είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο τάδε ή ο δείνα, μπορεί να απαντήσει και θα φιλοξενήσουμε το κείμενο κι εκείνου. Η «Αγκίδα» δεν πρόκειται να φιμώσει κανέναν. Άλλωστε δεν φιμώσαμε ούτε τον κύριο Αλέξανδρο Μανδαλιανό όταν μας δήλωσε ότι στην «Αγκίδα» είμαστε όλοι μ@λάκες.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ