Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠόσες φορές ο κύριος Μανδαλιανός έγινε δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου;

Πόσες φορές ο κύριος Μανδαλιανός έγινε δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου;

Τις προηγούμενες ημέρες, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, θέλοντας να διασφαλίσει την αναβάθμιση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και του ρόλου του στην ευρύτερη περιοχή, επισκέφτηκε την Αθήνα για σημαντικές επαφές με τον πρωθυπουργό, κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, υπουργούς και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη.

Τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη δέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε να έχει μία καλή και δημιουργική θητεία, ενώ παράλληλα, εξέφρασε τη βούλησή του να επισκεφθεί σύντομα το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Βλέποντας τη φωτογραφία του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα δημάρχου την 1η Ιανουαρίου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, αναρωτηθήκαμε πόσες φορές έγινε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου ως δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας. Έγινε δεκτός ο Κλεάνθης Μανδαλιανός στο Μέγαρο Μαξίμου έστω μία φορά;

Εάν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, δεν έγινε ούτε μια φορά δεκτός στο Μέγαρο Μαξίμου, τότε είναι πολύ φυσιολογικό που στο δήμο μας κατά τη θητεία του δεν έγινε ούτε μισό έργο, ούτε και προγραμματίστηκε μισό έργο. Κατά τα άλλα η διοίκηση Μανδαλιανού ψάχνει να βρει την ήττα της στη σε βάρος της προπαγάνδα. Δεν χρειαζόταν να κάνει προπαγάνδα κανείς σε βάρος της διοίκησης Μανδαλιανού, ώστε αυτή να χάσει. Έφτανε κανείς να κοιτάξει γύρω του για να βρει ένα έργο της, προκειμένου να σχηματίσει αρνητική γνώμη γι’ αυτήν.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ