Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Μπράβο στον κύριο Σταυρίδη, αλλά γιατί…»

«Μπράβο στον κύριο Σταυρίδη, αλλά γιατί…»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook η Μαρίνα Σαμαρτζίδου Βότση την περιποίηση του μνημείου του Πολυτεχνείου στο Ελευθέριο Κορδελιό από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργο Σταυρίδη:

«Μπράβο στον κ. Σταυρίδη αλλά γιατί δεν ενημέρωσε την Αντιδημαρχία Πρασίνου που έχει και την ευθύνη;

Ας ενημερώσει τουλάχιστον τον κ. Σωτηράκη να στείλει τα συνεργεία του για να περάσουν τα κολονάκια και την αλυσίδα που λείπουν από το μνημείο.

Κ. Σωτηράκη ακούτε;»

Η κυρία Σαμαρτζίδου υπέπεσε σε δύο μεγάλα σφάλματα.

Αντιδήμαρχος Πρασίνου είναι η κυρία Όλγα Αθανασιάδου Νέδου και, ως γνωστόν, για να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια, πρέπει να ενημερωθεί, να διαβάσει, να μελετήσει, να σκεφτεί, να σταθμίζει, να ζυγίσει, να αναλύσει και μετά να δράσει, γιατί δεν θέλει να κάνει κάτι όχι σύννομο που θα της στερήσει το σπίτι της. Ας θυμηθεί η Μαρίνα τη θητεία της κυρίας Αθανασιάδου ως προέδρου στο ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ.

Όσον αφορά τον κύριο Σωτηράκη, θα αποκαταστήσει τα κολονάκια και την αλυσίδα στο μνημείο του Πολυτεχνείου, όσο κατήργησε τους πυλώνες υπογειοποιώντας τις γραμμές υψηλής τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος και όσο καθάρισε το φρεάτιο στο πάρκο της Μουσών. Η Μαρίνα μπορεί να απευθυνθεί στην καλή Κοινοτική Σύμβουλο η οποία είχε ενημερώσει τον κύριο Σωτηράκη για την ανάγκη καθαρισμού φρεατίων σε συγκεκριμένη περιοχή κι εκείνος έσπευσε αμέσως με τη μάνικα!!

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ