Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο κολυμβητήριο της οδού Ιθάκης πήγε… κατά το βουνό!

Το κολυμβητήριο της οδού Ιθάκης πήγε… κατά το βουνό!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μαρία Γαβαλά, είπε ότι για το κολυμβητήριο του δήμου Παύλου Μελά που βρίσκεται στην οδό Ιθάκης -οδός που χωρίζει τους δύο δήμους- οι δύο δήμοι βρίσκονται σε επικοινωνία, προκειμένου να το κλείσουν με μπαλόνι, όπως είχε προτείνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, για να μπορεί να λειτουργήσει και το χειμώνα, μιας και τώρα λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι.

«Θα προγραμματίσουμε μία συνάντηση μεταξύ δημάρχων και υπεύθυνων υπηρεσιών για να δούμε πώς μπορούμε να το λειτουργήσουμε μαζί σε ετήσια βάση», είχε πει σ’ εκείνη τη συνεδρίαση η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ενώ ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους ότι το κολυμβητήριο της οδού Ιθάκης «Πρόκειται να μπει σε μία μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης. Την προηγούμενη εβδομάδα το καταφέραμε γιατί κι εμείς θα θέλαμε, αν θα συνεργαστούμε, να είναι ενεργειακά αυτόνομο αυτό το κολυμβητήριο».

Από τότε πέρασαν 15 μήνες και το ζήτημα δεν συζητήθηκε ξανά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου δεν ενημερώθηκε ούτε για το αν έγιναν τελικά κάποιες επαφές με το δήμο Παύλου Μελά, ούτε αν κόλλησε η συνεργασία, ούτε και που κόλλησε. Οι κουβέντες για τη συνδιαχείριση του κολυμβητηρίου ήταν για ακόμα μια φορά «να είχαμε να λέγαμε» της διοίκησης Μανδαλιανού.

Η πλάκα είναι πως ο δήμαρχος και αρκετοί από την παράταξή του ψάχνουν να βρούνε την αιτία της ήττας στον Νέστορα Λαφαζανίδη, στο κακό το ριζικό τους και στο Θεό που τους μισεί. Καλά έγραψε ο κύριος Λαφαζανίδης πως προσπαθούν να μην κάνουν την αυτοκριτική τους. Για την ακρίβεια, δεν φοβούνται απλά να κάνουν την αυτοκριτική τους. Δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν πως οι ίδιοι ευθύνονται για την ήττα τους. Τόσος ναρκισσισμός.

Κιμ. Ο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είναι οπαδοί του Βάρναλη…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ