Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠόσοι βρεφονηπιακοί σταθμοί υπήρχαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πριν τέσσερα χρόνια;

Πόσοι βρεφονηπιακοί σταθμοί υπήρχαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πριν τέσσερα χρόνια;

Η ερώτηση που τίθεται στον τίτλο του παρόντος κειμένου δεν απευθύνεται μόνο στους κατοίκους του δήμου, αλλά και στους εκλεγμένους στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου από τις εκλογές τις 8ης Οκτωβρίου, γιατί ίσως κάποιοι από αυτούς να μην το γνωρίζουν.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, όταν ανέλαβε η διοίκηση Μανδαλιανού, υπήρχε μόνο ένας βρεφονηπιακός σταθμός στο Ελευθέριο Κορδελιό. Στο δήμο με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή ανάπτυξη, στο δήμο με τον πιο νεανικό πληθυσμό αναλογικά πανελληνίως, στο δήμο με τα περισσότερα νέα ζευγάρια και συνεπώς παιδιά, υπήρχε μόνο ένας βρεφονηπιακός σταθμός. Αυτό γίνεται ακόμα τραγικότερο, εάν κανείς σκεφτεί ότι η μεγάλη ανάπτυξη του δήμου έγινε στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και ο πρώην δήμος Ευόσμου δεν είχε ούτε έναν βρεφονηπιακό σταθμό.

Συγκλονιστήκατε με τα παραπάνω; Τώρα που συγκλονιστήκατε, απαντήστε και στην ερώτηση που ακολουθεί.

Με τα παραπάνω δεδομένα, πώς θα χαρακτηρίζατε το έργο αυτών που είχαν την ευθύνη των παιδικών σταθμών στον πρώην δήμο Ευόσμου και στον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου; Πώς θα το χαρακτηρίζατε, όταν στο δήμο υπήρχε μόνο μία δομή για να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας μισού έτους έως δύο ετών;

Μήπως θα ήθελε να χαρακτηρίσει το παραπάνω έργο κάποιος από αυτούς που είχαν την ευθύνη των παιδικών σταθμών;

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ