Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί ανακοινώθηκε η διαγραφή του Νέστορα Λαφαζανίδη από την ιστοσελίδα του δήμου...

Γιατί ανακοινώθηκε η διαγραφή του Νέστορα Λαφαζανίδη από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Μεσημεριάτικα παραμονή 28ης Οκτωβρίου ο δήμαρχος και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξή του αποφάσισαν να συνεδριάσουν και να διαγράψουν από την παράταξή τους το δημοτικό τους σύμβουλο και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Νέστορα Λαφαζανίδη με ένα αιτιολογικό για γέλια και για κλάματα.

Ο δήμαρχος και κάποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι διέγραψαν τον Νέστορα Λαφαζανίδη και επιπλέον εξέδωσαν μια μπροσούρα, την οποία έκριναν σκόπιμο να δημοσιεύσουν στην ιστοσελίδα του δήμου. Ο δήμαρχος φωνάζει και με αυτή του την μπροσούρα στην ιστοσελίδα του δήμου πόσο σοφά έπραξαν όσοι δεν τον ψήφισαν και πόσο λάθος έκαναν όσοι τον ψήφισαν. Είναι τόσο μεγάλη η οργή τους που έχασαν τις εκλογές, ώστε έγραψαν ότι η διαγραφή του Νέστορα Λαφαζανίδη έγινε σήμερα 27/11/2022, αλλά αυτά είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Άλλο είναι καταρχάς το ζήτημα.

Από που και ως που αφορούν την ιστοσελίδα του δήμου τα ενδοπαραταξιακά του δημάρχου; Από που και ως που δημοσιευόνται στην ιστοσελίδα του δήμου τέτοιου είδους κείμενα; Από που και ως που η ιστοσελίδα του δήμου μπορεί να χρησιμοποιείται για να κατηγορείτε ένας δημοτικός σύμβουλος; Θα δημοσιεύσει ο κύριος Μανδαλιανός στην ιστοσελίδα του δήμου και την απάντηση του Νέστορα Λαφαζανίδη; Είναι κάποιος που δεν θεωρεί απαράδεκτη τη σημερινή δημοσίευση στην ιστοσελίδα του δήμου;

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες, δεν κλήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση. Ο δήμαρχος και κάποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να δώσουν το λόγο στον Νέστορα Λαφαζανίδη να απαντήσει σ’ αυτά που του καταλογίζουν. Στο Νέστορα Λαφαζανίδη δεν κοινοποιήθηκε η σημερινή απόφαση, αλλά πληροφορήθηκε τη διαγραφή του από την ιστοσελίδα του δήμου, αφού ο δήμαρχος κατάντησε την ιστοσελίδα γραφείο προπαγάνδας του.

Η συμπεριφορά του δημάρχου και σ’ αυτό το ζήτημα αποδεικνύει πόσο δίκιο είχαν όσοι του άσκησαν δριμεία κριτική, αφού ό,τι και να έγραψαν, ό,τι και να είπαν, σίγουρα ήταν λίγο. Η συμπεριφορά του δημάρχου και σ’ αυτό το ζήτημα αποδεικνύει πόσο εύστοχη ήταν οι απόφαση των δημοτών Κορδελιού Ευόσμου να του αφαιρέσουν το τιμόνι του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας.

Σ.

Ο Νέστορας Λαφαζανίδης διαγράφηκε από την παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ