Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Προσπαθεί να διχάσει και πάλι ο κύριος Μανδαλιανός»

«Προσπαθεί να διχάσει και πάλι ο κύριος Μανδαλιανός»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου:

«Ο κύριος Μανδαλιανός, αφού πρώτα, λίγο πριν το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ανακοίνωσε πως θα ξαναγίνουν δύο παρελάσεις, αφού κατόπιν χθες πήρε πίσω την ανακοίνωσή του και έστειλε έγγραφο στα σχολεία πως θα γίνει μία παρέλαση, τελικά, με σχόλιό του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, ανακοίνωσε πως η παρέλαση στο Ελευθέριο Κορδελιό δεν θα γίνει στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, όπως γινόταν, αλλά θα γίνει στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή για να τιμήσει το Ελευθέριο.

Επί τέσσερα χρόνια ο κύριος Μανδαλιανός προσπάθησε με τις πράξεις του να διχάσει τους Κορδελιώτες και τους Ευοσμίτες. Τώρα, μετά την ήττα του, αντί να συμμαζέψει τη συμπεριφορά του, προσπαθεί να σκορπίσει το διχασμό και μέσα στο Ελευθέριο Κορδελιό, προσπαθώντας εσκεμμένα να δημιουργήσει κόντρα μεταξύ των Κορδελιωτών και των Ελευθεριωτών, επειδή τον συνέτριψαν με την ψήφο τους στις εκλογές.

Μόνο μια πολύ νοσηρή φαντασία θα μπορούσε να προβεί σε μια τέτοια απαράδεκτα διχαστική ενέργεια, αλλά δυστυχώς αυτό είναι το καλό παιδί Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ως μία από τους εκπροσώπους του Ελευθερίου Κορδελιού στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, του δηλώνω ότι οι διχαστικές ενέργειές του δεν πρόκειται να καρποφορήσουν. Όλοι οι κάτοικοι του δήμου έχουμε κοινά προβλήματα και μέλημα όλων είναι να πάει μπροστά όλος ο δήμος. Δεν πρόκειται κανένας να πέσει στην παγίδα που έστησε ο κύριος Μανδαλιανός και καλώ όλους τους δημότες ολόκληρου του δήμου να μην παρασυρθούν από τις διχαστικές πρακτικές του».

Αυτούς που δεν έχουν τσίπα τους έστειλε ο κόσμος στα σπίτια τους κύριε Μανδαλιανέ
Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εκδικείται τους Κορδελιώτες για την εκλογική του ήττα
Ο λόγος που δεν θα γίνει η παρέλαση του Ελευθερίου Κορδελιού στην περιοχή της Διαλογής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ