Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εκδικείται τους Κορδελιώτες για την εκλογική του ήττα

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εκδικείται τους Κορδελιώτες για την εκλογική του ήττα

Αυτό που συμβαίνει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στο δήμο του απερχόμενου δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, είναι πρωτοφανές και ανήκουστο. Ο κύριος Μανδαλιανός, το καλό παιδί με το ήθος και με το όραμα, εκδικείται τους Κορδελιώτες γιατί δεν τον εξέλεξαν και πάλι δήμαρχο.

Την Πέμπτη πριν από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, έκανε μια ξεκάθαρα ψηφοθηρική κίνηση και ανακοίνωσε πως θα γίνουν δύο ξεχωριστές παρελάσεις, γιατί δήθεν κατάλαβε πως ήταν λάθος η απόφασή του για ενιαία παρέλαση.

Χθες Τετάρτη πρωί μετά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, έφτασε ανυπόγραφο πρόγραμμα σε σχολεία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με το οποίο θα γινόταν μία ενιαία παρέλαση!

Χθες Τετάρτη απόγευμα μετά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, με σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Πασχαλίδου, ανακοίνωσε ότι θα κάνει δύο παρελάσεις, αλλά την παρέλαση στο Ελευθέριο Κορδελιό θα την κάνει στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή για να τιμήσει τα Ελευθέρια, ενώ η παρέλαση πριν γινόταν στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Προφανώς ο δήμαρχος θεωρεί ότι οι Κορδελιώτες φταίνε πιο πολύ από τους Ελευθεριώτες για τη συντριπτική ήττα του. Τρικυμία εν κρανίω!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, το καλό παιδί με το ήθος και το όραμα, εκδικείται τους Κορδελιώτες, επειδή δεν τον εξέλεξαν ξανά δήμαρχο, κάνοντας την παρέλαση στην Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εκδικείται κυρίως τους Κορδελιώτες επειδή τον κατατρόπωσαν στις εκλογές, στερώντας του κάθε πιθανότητα να επανεκλεγεί.

Δεν έχει συμβεί ποτέ και πουθενά δήμαρχος να εκδικείται τους πολίτες, γιατί δεν τον εξέλεξαν με το στανιό. Συμβαίνει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου που ο κύριος Μανδαλιανός ήταν το νέο και οι άλλοι ήταν το παλιό. Ας απολογηθούν τώρα όλοι όσοι στήριξαν τον κύριο Μανδαλιανό και προπαντός όσοι τόλμησαν να κάνουν επιθέσεις σε όσους του ασκούσαν κριτική και ας απαντήσουν εάν έχουν ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά σαν αυτή του ανθρώπου που έχουν επικεφαλής, του ανθρώπου που θα άλλαζε το δήμο με ήθος και με όραμα.

Κιμ. Ο.

Ο λόγος που δεν θα γίνει η παρέλαση του Ελευθερίου Κορδελιού στην περιοχή της Διαλογής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ