Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε αγωνιστικό χώρο μετατράπηκε η πλατεία Ευόσμου για τον Δυτικό Αγώνα Δρόμου

Σε αγωνιστικό χώρο μετατράπηκε η πλατεία Ευόσμου για τον Δυτικό Αγώνα Δρόμου

ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 100 ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Σε αγωνιστικό χώρο μετατράπηκε η πλατεία Ευόσμου, από όπου την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, δόθηκε η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 10km με σημείο τερματισμού το π. στρατόπεδο Καρατάσου

Από την πύλη αφετηρίας πέρασαν περισσότεροι από 100 δρομείς τους οποίους ευχαρίστησε και επαίνεσε για την συμμέτοχή τους η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Μαρία Γαβαλά.

Τον « ΔΥΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ» συνδιοργάνωσαν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 , τρείς όμοροι Δήμοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ – ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ και ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ.

Την επιμέλεια της οργάνωσης είχαν τα αρμόδια τμήματα των Αντιδημαρχιών Αθλητισμού : Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά, Τμήμα Διαχείρισης Αθλητικών Χώρων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και το Γραφείο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Στον χαιρετισμό του μετά τον τερματισμό των δρομέων, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός μεταξύ άλλων τόνισε « σήμερα όλοι εμείς παίρνουμε μέρος σ ένα αθλητικό γεγονός σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στην οποία δεν μετράει, η Νίκη αλλά η Συμμετοχή και ο Στόχος και η Συμμετοχή του Δήμου μας στον Δυτικό Δρόμο εντάσσεται στο πλαίσιο των πολλαπλών δράσεων που αναλαμβάνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, με στόχο την ανάπτυξη της αθλητικής και φίλαθλης συνείδησης κατά της οπαδικής εγκληματικής και καταδικαστέας βίας».

Όσοι ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων των 5 και 10 χιλ μπορούν να δουν την κατάταξη στην ιστοσελίδα του Δήμου και για τις φωτογραφίες των αγώνων μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ: 2310642055)

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ