Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ2% συν 3 πάνω η παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού

2% συν 3 πάνω η παράταξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού

Οι τελευταίες κινήσεις που έκανε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, σίγουρα θα φέρουν την παράταξή 2% συν 3 επάνω από το ποσοστό που θα λάμβανε.

Η προσθήκη του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πνοής» θα φέρει στη παράταξη του δημάρχου 2% επιπλέον του ποσοστού που θα λάμβανε χωρίς αυτόν.

Η προσθήκη του Μιλτιάδη Τασούλη στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πνοής» θα φέρει στην παράταξη του δημάρχου 3 ψήφους επιπλέον από το ποσοστό που θα λάμβανε χωρίς αυτόν.

2% λοιπόν από τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο και 3 ψήφοι από τον Μιλτιάδη Τασούλη συν το ποσοστό που θα λάμβανε η παράταξη Μανδαλιανού, πόσο μας κάνει; Θα φανεί στο βράδυ της 8ης Οκτωβρίου 2023!

Θα αναρωτηθεί κανείς εάν το 2% και οι 3 ψήφοι είναι ακριβή νούμερα. Ακριβή δεν μπορεί να είναι. Το 2% μπορεί να είναι λίγο παραπάνω και οι 3 ψήφοι λίγο παρακάτω!!

Θα περάσει ο δήμαρχος με αυτό το 2% συν 3 στο δεύτερο γύρο των εκλογών; Θα φανεί. Πάντως αν περάσει, θα ψάχνει να βρει και το 2% και τις 3 συγκεκριμένες ψήφους και πολλές άλλες.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ