Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠότε δημοπρατείται η ανάπλαση της οδού Καραολή Δημητρίου;

Πότε δημοπρατείται η ανάπλαση της οδού Καραολή Δημητρίου;

Γράφει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Δημοπρατείται η ανάπλαση της Καραολή και Δημητρίου!

Ξεκινάει ένα έργο που βελτιώνει την προσβασιμότητα, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής και αλλάζει την εικόνα της πόλης!

Ο μεγαλύτερος οδικός άξονας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα “ξηλωθεί” σε όλο το μήκος του και θα κατασκευαστεί από την αρχή, με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά και μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και θα μετατραπεί σε έναν σύγχρονο αστικό ευρωπαϊκό δρόμο.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση με τη Μεγ. Αλεξάνδρου για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας, την ανακατασκευή των πεζοδρομίων, εσοχές για τη διευθέτηση στάθμευσης των οχημάτων, τη βελτίωση της προσβασιμότητας πεζών και ατόμων με κινητικές δυσκολίες, νέες φυτεύσεις, νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού και την τοποθέτηση σύγχρονου αστικού εξοπλισμού.

Έτσι θα γίνουν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου! Με χρηματοδότηση που εξασφαλίσαμε από το πρόγραμμα “Αντ. Τρίτσης” για την ανάπλαση των κεντρικών οδικών αξόνων, η οποία στην πρώτη φάση της ξεπερνάει τα 9,5 εκατ. ευρώ».

Για όποιον δεν το παρατήρησε, ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν γράφει πότε θα γίνει αυτό που περιγράφει παραπάνω. Για όποιον δεν θυμάται, ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι ο ίδιος δήμαρχος που στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 δήλωνε στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το κουφάρι του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού ότι «Ένα έργο “φάντασμα”, το οποίο προορίζονταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τελικά έμεινε ημιτελές, επιτέλους μετά από χρόνια “ξεκολλά” και με την ολοκλήρωσή του θα αποτελέσει μια εγκατάσταση υπερτοπικού χαρακτήρα, που θα δώσει νέα δυναμική στον αθλητισμό του δήμου μας και συνολικά της Δυτικής Θεσσαλονίκης». Είναι ο ίδιος δήμαρχος που τον Ιανουάριο του 2022 πανηγύριζε γιατί πέτυχε τη χρηματοδότηση της επικαιροποίησης της μελέτης του κουφαριού του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού!

Από τα πανηγύρια του δημάρχου για το κολυμβητήριο πέρασε ένας χρόνος χωρίς να γίνει τίποτα, ενώ από τα πανηγύρια του για το στάδιο κοντεύουν δύο χρόνια χωρίς να γίνει τίποτα. Πόσα χρόνια θα περάσουν για την ανάπλαση της οδού Καραολή Δημητρίου. Μα πέρασε ήδη ενάμισης χρόνος! Βέβαια! Τι νομίσατε; Ότι ο δήμαρχος πανηγυρίζει για την ανάπλαση της οδού Καραολή Δημητρίου για πρώτη φορά προεκλογικά. ΟΧΙ!! Στις 31 Μαΐου 2022 ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δήλωνε στην ιστοσελίδα του δήμου: «Προχωράμε στην υλοποίηση του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης που έχει σχεδιαστεί ποτέ στο Δήμο μας» και μιλούσε ακριβώς για την ίδια ανάπλαση που μιλάει σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αυτά για να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν χρειάζεται να κρατάει κανένα καλάθι στα ταξίματα του κυρίου Μανδαλιανού.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ