Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Πασχαλίδου: Τα παραμύθια για τα έργα της διοίκησης Μανδαλιανού στο Κορδελιό

Μαρία Πασχαλίδου: Τα παραμύθια για τα έργα της διοίκησης Μανδαλιανού στο Κορδελιό

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου» της Μαρίας Μανούκα:

«Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διάφορα παραμύθια στελεχών της διοίκησης Μανδαλιανού για έργα που έκανε η διοίκησή τους στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού.

Οι κάτοικοι του Ελευθερίου Κορδελιού γνωρίζουμε ότι η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έκανε απολύτως τίποτα και προσπαθούν, λίγο πριν τις εκλογές, να μας πείσουν ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από αυτήν που βιώνουμε.

Για να καταλάβουν όμως και οι κάτοικοι του Ευόσμου ποια είναι τα έργα της διοίκησης Μανδαλιανού στο Κορδελιό, θα πρέπει να ξέρουν ότι η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό είναι κλειστή, ενώ υποτίθεται πως θα άνοιγε πριν από έξι μήνες. Ένα ακόμα απλό έργο έχει γίνει της Άρτας το γεφύρι, αφού ο δήμαρχος, που θέλει να επανεκλεγεί, δεν μπορεί να πιέσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για ένα τόσο απλό θέμα.

Οι κάτοικοι όλου του δήμου δεν πρέπει να ξεχνούν, όταν παίρνουν στα χέρια τους φυλλάδια της διοίκησης Μανδαλιανού που παρουσιάζουν έργα ή ακούνε στελέχη της να μιλούν για έργα, ότι είναι η διοίκηση που τέσσερα χρόνια δεν άνοιξε το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, άφησε να υποστεί έξωση το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου και έκανε ενάμιση χρόνο να το λειτουργήσει, άφησε ένα χρόνο το καινούργιο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου να στέκεται άδειο χωρίς μαθητές, ενώ ήταν έτοιμο. Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού που αφού δεν έγραψε έργα στο ενεργητικό της, γράφει παραμύθια για έργα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ