Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠροτεραιότητα στην ασφάλεια από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Προτεραιότητα στην ασφάλεια από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Αλεξάνδρα Κορωνίδου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον Διοικητή, Αστυνόμο Α΄, κ. Πολυχρόνη Φελέκη και τον Γραμματέα του Τμήματος, Υπαστυνόμο Β΄, Χρήστο Ψαθά, συζητήθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν στην αστυνόμευση της περιοχής, αλλά και φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στην υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός

α) επανέλαβε το πάγιο αίτημα του Δήμου για αύξηση των περιπολιών στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη επιτήρηση της ευταξίας, πάταξη της παραβατικότητας και πρόληψη της εγκληματικότητας καθώς επίσης και η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες

β) αναγνώρισε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τους Αστυνομικούς του Τμήματος και το δύσκολο έργο που επιτελούν, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες με κίνδυνο της ζωής και της σωματικής τους ακεραιότητας.

γ) διαβεβαίωσε εκ νέου τον Διοικητή ότι ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου και ο ίδιος προσωπικά βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται αρωγός του έργου τους, όπου, όποτε και για οτιδήποτε ζητηθεί που θα διευκολύνει το έργο τους και τις συνθήκες εργασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτενώς συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα της μεταστέγασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης σε άλλο κτίριο, λόγω της λήξης μίσθωσης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται σήμερα, και το οποίο κατά γενική ομολογία δεν ανταποκρίνεται πλέον στις λειτουργικές ανάγκες του τμήματος. Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου μετά την ενημέρωση του από τον Διοικητή του Τμήματος για τις τρέχουσες ενέργειες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τα κονδύλια που απαιτούνται για τη μεταστέγαση και τη μίσθωση του νέου ακινήτου, με στόχο να συμβάλλει στην εξεύρεση χώρου πρότεινε δύο ακίνητα που υπάρχουν στο Δήμο και για τα οποία έχει προσωπική εικόνα και άποψη διότι τα είχε επισκεφθεί πρόσφατα για την στέγαση άλλης δομής στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ