Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μανδαλιανού δεν έχει υπαλλήλους και εργάτες!

Το ψηφοδέλτιο του κυρίου Μανδαλιανού δεν έχει υπαλλήλους και εργάτες!

Στο περίφημο video που ο κύριος Μανδαλιανός παρουσιάζει τους 5 συν 1 λόγους για να μην τον ψηφίσουμε, ολοκληρώνει το λογύδριό του μιλώντας για τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του και λέει τα παρακάτω:

«Άνθρωποι που είναι μορφωμένοι επιστήμονες, καταξιωμένοι οικογενειάρχες, καταξιωμένοι επαγγελματίες».

Αυτούς έχει στο ψηφοδέλτιό του ο κύριος Μανδαλιανός. Δεν κάνει καμία αναφορά σε υπαλλήλους, εργάτες, διαζευγμένους, ανύπαντρους. Προφανώς, στη σκέψη του κυρίου δημάρχου, άξιοι για να διοικήσουν το δήμο είναι μόνο οι μορφωμένοι επιστήμονες, οι καταξιωμένοι οικογενειάρχες και οι καταξιωμένοι επαγγελματίες.

Δεν θα αναζητήσουμε εάν ο κύριος Μανδαλιανός έχει στο ψηφοδέλτιό του εργάτες, υπαλλήλους, διαζευγμένους, ανύπαντρους. Εάν έχει, μάλλον τους έβαλε για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό του, γιατί σ’ εκείνους δεν κάνει καμιά αναφορά. Είναι δικό τους πρόβλημα που ακολούθησαν έναν δήμαρχο που δεν καταδέχεται να αναφερθεί σ’ εκείνους. Για τους δημότες όμως Κορδελιού Ευόσμου, που στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι υπάλληλοι και εργάτες, έχει σημασία το να ψηφίσουν κάποιον που δεν πιστεύει ότι χρήζουν αναφοράς.

Γ. Παπαδ.

Μαθήματα Ελληνικών παραδίδουν φανατικοί οπαδοί του Κλεάνθη Μανδαλιανού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ