Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος Μανδαλιανός δεν θέλει να τον ψηφίσουμε για την ομορφιά του

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν θέλει να τον ψηφίσουμε για την ομορφιά του

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δημοσίευσε στο διαδίκτυο video στο οποίο παραθέτει πέντε συν ένα λόγους για να μην τον ψηφίσουμε στις εκλογές.

Το video ξεκινάει με το δήμαρχο γεμάτο έπαρση να μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο λέγοντας «5+1 λόγοι για να μην ψηφίσετε τον Κλεάνθη Μανδαλιανό».

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν θέλει να τον ψηφίσουμε εάν νομίζουμε ότι το δημαρχιακό αξίωμα αποτελεί επαγγελματική αποκατάσταση ή βόλεμα κάθε είδους και γιατί ο ίδιος έχει επάγγελμα/λειτούργημα.

Ο κύριος Μανδαλιανός μας λέει ουσιαστικά ότι δεν κατάλαβε μετά από τέσσερα χρόνια πως ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της βόρειας Ελλάδας δεν μπορεί να έχει και το επάγγελμα/λειτούργημά του. Ο κύριος Μανδαλιανός, ο οποίος σίγουρα έχει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας από έναν βουλευτή, μας λέει πως οι βουλευτές και οι δήμαρχοι που δεν συνεχίζουν να ασκούν το επάγγελμά τους, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, βλέπουν το βουλευτιλίκι και το δημαρχιλίκι ως επαγγελματική αποκατάσταση και μόνο αυτός είναι ο άξιος που δεν το βλέπει έτσι. Βέβαια το μισθό του δημάρχου ο κύριος Μανδαλιανός τον λαμβάνει κανονικά. Αυτό δεν το λέει στο video.

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν θέλει να τον ψηφίσουμε εάν τον θεωρούμε ανδρείκελο αυτών που τον στήριξαν στην αυτοδιοικητική του πορεία.

Κανένα σχόλιο.

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν θέλει να τον ψηφίσουμε για τη λυγερόκορμη κορμοστασιά του γιατί δεν διαθέτει κάτι τέτοιο, ούτε θέλει να τον ψηφίσουμε για το χρώμα των ματιών του ή των μαλλιών του γιατί έχει πιο πετυχημένα χρώματα μαλλιών. Δεν θέλει να τον ψηφίσουμε ούτε για την ομορφιά του, γιατί έχει ομορφότερους από τον ίδιο. Θέλει να τον ψηφίσουμε για το μυαλό του, την καρδιά του και την ψυχή του.

Ο άνθρωπος που λανσαρίστηκε στις προηγούμενες εκλογές ως καλός γιατρός και καλό παιδί και πήρε ψήφους γι’ αυτούς τους λόγους, λέει όλα τα παραπάνω και σε κάνει να μην μπορείς να κρατηθείς και να φωνάξεις «έλεος». Την περίπτωση να τον ψηφίσουμε για όσα έκανε ή όσα δεν έκανε ως δήμαρχος, ούτε που τη συζητάει. Ζητάει να τον ψηφίσουμε αυτήν τη φορά για το μυαλό του, την καρδιά του και την ψυχή του, αλλά δεν μας λέει αν αυτά πρέπει να τα προσθέσουμε στο «καλό παιδί» και στο «καλός γιατρός». Το ότι όλα αυτά τελείωσαν μπροστά στο «κακός δήμαρχος», για τον κύριο Μανδαλιανό είναι ψιλά γράμματα.

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν θέλει να τον ψηφίσουμε αν νομίζουμε ότι υποστήριξε τη μια κοινότητα σε βάρος της άλλης, γιατί είναι σαν να τον ρωτάμε αν θέλει πάστα σοκολατίνα ή εκμέκ κανταΐφι, αφού του αρέσουν και τα δύο!

Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε από αυτόν τον άνθρωπο; Πάστα σοκολατίνα το Κορδελιό και εκμέκ κανταΐφι ο Εύοσμος! Θα μπορούσε να πει παστίτσιο και μουσακάς!!

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν θέλει να τον ψηφίσουμε εάν πιστεύουμε τις κακοήθεις φήμες, που κάποιοι κυκλοφορούν τεχνηέντως, ότι είναι απών από το δήμο, γιατί είναι καθημερινά στο δημαρχείο για πολλές ώρες, το γραφείο του είναι πάντα ανοιχτό και δέχεται επισκέψεις από δημότες για να του πουν τα προβλήματά τους και γιατί το λειτούργημα του Ιπποκράτη το εξασκεί τις απογευματινές ώρες και ποτέ εις βάρος του δήμου.

Αυτό δα μας έλλειπε ο έμμισθος δήμαρχος να μην είναι καθημερινά παρών στο δημαρχείο και να μην είναι στο γραφείο του πολλές ώρες. Αυτό δα μας έλλειπε να ασκεί το λειτούργημα του Ιπποκράτη το πρωί. Το ερώτημα είναι πόσες πολλές ώρες ασχολείται ο κύριος Μανδαλιανός με το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας. Το ερώτημα είναι εάν μπορεί να βάλει δύο σπουδαία λειτουργήματα κάτω από την ίδια μασχάλη, γιατί, εάν δεν το έχει καταλάβει ο κύριος δήμαρχος, ασκεί δύο λειτουργήματα ταυτόχρονα. Εάν του φαίνεται φυσιολογική αυτή η κατάσταση, μετά το ιατρείο μπορεί να δουλέψει και ως ταχυδιανομέας φαγητού.

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν θέλει να τον ψηφίσουμε εάν νομίζουμε ότι εγωιστικά δεν αποδέχεται τα λάθη του, γιατί έχει κάνει λάθη, έμαθε από αυτά και έγινε σοφότερος, επειδή εντόπισε τις ανεπάρκειες και τις πολέμησε.

Μας τα είπε κι άλλες φορές αυτά περί της αποδοχής των λαθών του ο κύριος Μανδαλιανός. Ποτέ όμως δεν είπε για ποια λάθη μιλάει, γιατί όποτε κάποιος επισημαίνει λάθος της διοίκησής του, ο κύριος δήμαρχος πέφτει να τον φάει. Τελικά τα λάθη του είναι γενικά και αόριστα.

Ο κύριος δήμαρχος έφτιαξε ένα video που προσπαθεί να χτυπήσει στο θυμικό. Για τι άλλο να μιλούσε άλλωστε σ’ αυτό το video; Για το ανύπαρκτο έργο του;

Σ.

ΥΓ. Μεγάλη ιδέα έχει ο δήμαρχος για τον εαυτό του. Αξίζει να δούνε όλοι οι δημότες αυτό το video. Σίγουρα θα πειστούν να μην τον ψηφίσουν.

Το ψηφοδέλτιο του κυρίου Μανδαλιανού δεν έχει υπαλλήλους και εργάτες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ