Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Χολερίδης: Με την ψήφο μας να κάνουμε την πραγματική διαφορά

Γιάννης Χολερίδης: Με την ψήφο μας να κάνουμε την πραγματική διαφορά

Δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Γιάννης Χολερίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Θανάση Κοκονά.

Ο Γιάννης Χολερίδης είναι συνταξιούχος, πρώην υπάλληλος της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ). Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας – Θράκης, μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Μετάλλου (Π.Ο.Ε.Μ.) και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.).

Η δήλωσή του είναι η εξής:

«Το όνομα του συνδυασμού μας Λαϊκή Συσπείρωση δεν είναι τυχαίο. Πιστεύουμε πραγματικά ότι μόνο μια ευρεία κοινωνική λαϊκή συσπείρωση και κινητοποίηση μπορεί σήμερα να ταράξει τα νερά, να διεκδικήσει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα, να ανοίξει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

 Έχουμε τη δυνατότητα με ένα καλό αποτέλεσμα να εκλέξουμε περισσότερους δημοτικούς συμβούλους στο δήμο ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ, οι οποίοι θα συμβάλλουν τόσο στην ανάδειξη των προβλημάτων του λαού μας, όσο και στη διατύπωση προτάσεων για τη διεκδίκηση συγκεκριμένων λύσεων. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να ενισχύσουμε το πραγματικό αντίβαρο στην αντιλαϊκή πολιτική, την αξιόπιστη μαχητική φωνή υπέρ των πολλών. Με ισχυρό ΚΚΕ και Λαϊκή συσπείρωση και στο δήμο μας και στην Περιφέρεια μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά για να δυναμώσει ο αγώνας, η ελπίδα, ο δρόμος της ριζικής ανατροπής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ