Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ kostas papaioannou ανέστη εκ νεκρών και στήνει προβοκάτσιες…

Ο kostas papaioannou ανέστη εκ νεκρών και στήνει προβοκάτσιες…

Τον θυμάστε τον kostas papaioannou; Ήταν εκείνος ο τύπος που έβριζε, στη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook, όσους τολμούσαν να ασκήσουν κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού! Θυμάστε που η «Αγκίδα» τον έπιασε στα πράσα γιατί, την ώρα που καβγάδιζε με μια συμπολίτισσα ως kostas papaioannou, έκανε το λάθος και χρησιμοποίησε το αληθινό του προφίλ; Θυμάστε που κατόπιν εξαφανίστηκε;

Αυτός ο τύπος που ακούει στο όνομα kostas papaioannou ανέστη εκ νεκρών, εμφανίστηκε και μάλιστα πλέον επιτίθεται φραστικά δια ζώσης, προκειμένου να προκαλέσει για να γίνει επεισόδιο μήπως και σώσει το αφεντικό του από την πανωλεθρία και σε προέκταση σώσει το δικό του μισθό.

Δυστυχώς φαίνεται πως η συγκεκριμένη συμπεριφορά του kostas papaioannou δεν είναι προσωπική του πρωτοβουλία. Δυστυχώς οι πνιγμένοι, στην προσπάθειά τους να σωθούν, πιάνονται από τα μαλλιά τους και είναι ικανοί για όλα.

Βέβαια είναι λογικό άνθρωποι που ανέχονται να έχουν ανάμεσά τους έναν τύπο σαν τον kostas papaionnou, να μπορούν να κάνουν πράγματα που θυμίζουν άλλες εποχές. Δυστυχώς κάποιοι μεγάλωσαν σε σπίτια με ανθρώπους που υμνούσαν τους δικτάτορες, οι οποίοι πρώτα έριξαν ζάχαρη στα τεθωρακισμένα στον Έβρο, έπειτα έβγαλαν στους δρόμους άλλα τεθωρακισμένα για να επιβάλουν επταετή χούντα και τελικά διόρισαν τους ίδιους δημοτικούς συμβούλους, οπότε το να στήνουν προβοκάτσιες όχι μόνο δεν τους είναι ξένο, αλλά επιπλέον τους είναι και αρεστό.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ