Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού προσκάλεσε τον εαυτό του σε συνεδρίαση!

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού προσκάλεσε τον εαυτό του σε συνεδρίαση!

Διαβάζουμε πρόσκληση της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού σε συνεδρίαση για τις 4 Σεπτεμβρίου 2023, στην οποία ο πρόεδρός της Λαζαρίδης Γεώργιος καλεί ως Μεσθανέας Πέτρος τον εαυτό του!

Ο κύριος Λαζαρίδης προφανώς αντιλαμβάνεται τι έκανε και στέλνει διορθωμένη πρόσκληση στην οποία αυτήν τη φορά καλεί τον Πέτρο Μεσθανέα και όχι τον εαυτό του, αλλά δεν τον καλεί ως Λαζαρίδης Γιώργος αλλά ως Πέτρος Μεσθανέας!

Αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού. Εκτός των άλλων είναι η διοίκηση της αντιγραφής και επικόλλησης, γιατί έτσι ακριβώς έγινε το λάθος. Ο κύριος Λαζαρίδης πήρε τις προσκλήσεις για Συμβούλιο, που έστελνε ο πρώην πρόεδρος Πέτρος Μεσθανέας, και έστειλε πρόσκληση χωρίς να φροντίσει να αλλάξει ούτε τα ονόματα.

Π.Π.

ΥΓ1. Αληθεύει ότι υπάρχει μια κυρία, η οποία καλεί εξ ονόματος του κυρίου Λαζαρίδη τους δημότες Κορδελιού Ευόσμου που κατοικούν στην Κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού για να τους προτρέψει να τον ψηφίσουν επειδή μαζί με το δήμαρχο έκαναν πολλά για το Κορδελιό;

ΥΓ2. Αν υπάρχει, καλά είναι να τους λέει πως πρέπει να τον ψηφίσουν, επειδή έστειλε πρόσκληση σε συνεδρίαση ως Πέτρος Μεσθανέας γιατί το μοναδικό και πιο σπουδαίο έργο του ήταν αυτό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ