Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο κύριος Τασούλης χωρίς το κόμμα ούτε λεμόνια δεν θα ήταν ικανός...

«Ο κύριος Τασούλης χωρίς το κόμμα ούτε λεμόνια δεν θα ήταν ικανός να πουλήσει»

Στο τέλος του Απριλίου του 2021, ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πρώην αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και πατέρας του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, επιτέθηκε σφοδρά στον κύριο Μιλτιάδη Τασούλη εξαιτίας μίας ανάρτησης που έκανε ο τελευταίος για τα χάλια του σιντριβανιού της πλατείας δημαρχείου του Ευόσμου. Ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης ήταν αυτός που επί παραπάνω από ένα χρόνο παρουσιαζόταν ως υποψήφιος δήμαρχος, που συγκέντρωσε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και που, τέσσερις ημέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο, προσχώρησε στην παράταξη Μανδαλιανού χωρίς να ρωτήσει τους ανθρώπους οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν.

Τότε ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός είχε γράψει ότι «Με έκπληξη είδα την ανάρτηση του κ. Μιλτιάδη Τασούλη γενικού γραμματέα του Δήμου Σερρών. Που μετά από παρέμβαση του κόμματος πήγε εκεί για να έχει μισθό όπως συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια» και παρακάτω ότι «το συγκεκριμένο άτομο δεν είχα και μεγαλύτερες απαιτήσεις μια ζωή ζει ΑΠΟ τις ιδέες του και ΟΧΙ ΓΙΑ τις ιδέες του. Εάν δεν ήταν το κόμμα το οποίο στηρίζει και λυπάμαι που ανήκω στο ίδιο κόμμα δε θα ήταν ικανός ούτε λεμόνια να πουλήσει. ( Πρόεδρος της ΕΥΑΘ διορισμένος από το κόμμα , ΓΓ του Δήμου Κορδελιού-Εύοσμου με παρέμβαση του κόμματος, Ειδικός συνεργάτης του ΦΟΣΔΑ, ΓΓ του Δήμου Σερρών) και τώρα μιας και παίρνει μισθό από τον Δήμο Σερρών είπε να κατηγορήσει για το σιντριβάνι τον Δήμο Κορδελιού-Εύοσμου. Τι άλλο μπορώ να πω για το συγκεκριμένο άτομο, το καλό σκυλί εκεί που τρώει γαβγίζει!»

Η παράταξη λοιπόν Μανδαλιανού καλεί τους δημότες να την ψηφίσουν ξανά για να συνεχίσει να διοικεί, τους καλεί δηλαδή να ψηφίσουν μια παράταξη που έχει μαζί της ανθρώπους οι οποίοι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Αλέξανδρου Μανδαλιανού, με παρέμβαση του κόμματος έχουν μισθό για πολλά χρόνια, που χωρίς το κόμμα ούτε λεμόνια δεν θα ήταν ικανοί να πουλήσουν, που σαν καλιά σκυλιά γαβγίζουν εκεί που τρώνε.

Αυτή είναι η παράταξη Μανδαλιανού, που θέλει να συνεχίσει να διοικεί το δήμο.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ