Σφοδρή επίθεση του Αλέξανδρου Μανδαλιανού στον Μιλτιάδη Τασούλη

0
44
TEST

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Αλέξανδρος Μανδαλιανός εναντίον του πρώην Γενικού Γραμματέα του δήμου Μιλτιάδη Τασούλη. Αλέξανδρος Μανδαλιανός και Μιλτιάδης Τασούλης υπήρξαν αντιδήμαρχος και Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αντίστοιχα επί της διοίκησης του Στάθη Λαφαζανίδη. Αφορμή για την επίθεση που εξαπέλυσε ο κύριος Μανδαλιανός με ανάρτησή του στο facebook ήταν η παρακάτω ανάρτηση του κυρίου Τασούλη στο facebook στην οποία συνέκρινε το σιντριβάνι της πλατείας των Σερρών με αυτό της πλατείας του Ευόσμου:

«Στις πάνω φωτογραφίες  η κατάσταση που βρίσκεται το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας  των Σερρών, κάτω η  κατάσταση που βρίσκεται το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στις πρώτες διαπιστώνεις την  επιμέλεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Αντίθετα στην άλλη περίπτωση διαπιστώνεις την  εγκατάλειψη και την έλλειψη κάθε φροντίδας για την βελτίωση της καθημερινότητας και της αισθητικής της πόλης .

Τα συναισθήματα μεικτά.

  Ικανοποίηση που υπηρετώ με τη διοίκηση του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη την Αυτοδιοίκηση για το καλό των πολιτών του δήμου  Σερρών, που η συλλογική δουλειά όλων φέρνει  καθημερινά αποτελέσματα και από την άλλη

…..Προβληματισμός και θλίψη για την εγκατάλειψη στην πόλη που ζω, από τη διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού, έστω  για τα απλά ,  αλλά τόσο ουσιαστικά, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και την κάνουν πιο ποιοτική».

Ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός απάντησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην παραπάνω ανάρτηση με το παρακάτω πολύ οξύ τρόπο:

«Με έκπληξη είδα την ανάρτηση του κ. Μιλτιάδη Τασούλη γενικού γραμματέα του Δήμου Σερρών. Που μετά από παρέμβαση του κόμματος πήγε εκεί για να έχει μισθό όπως συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια. Είδε το σιντριβάνι του Δήμου Σερρών και το συγκρίνει με το σιντριβάνι του Δήμου Κορδελιού -Εύοσμου, βέβαια το σιντριβάνι του Δήμου μας ο Δήμαρχος της προηγούμενης πενταετίας που τον στήριξε με την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο του μπορεί να τον ενημερώσει γιατί το σιντριβάνι είναι σε αυτή τη κατάσταση και να μην απορεί για τη τεράστια διαφορά μεταξύ των δυο σιντριβανιών των δυο Δήμων. Βέβαια για το συγκεκριμένο άτομο δεν είχα και μεγαλύτερες απαιτήσεις μια ζωή ζει ΑΠΟ τις ιδέες του και ΟΧΙ ΓΙΑ τις ιδέες του. Εάν δεν ήταν το κόμμα το οποίο στηρίζει και λυπάμαι που ανήκω στο ίδιο κόμμα δε θα ήταν ικανός ούτε λεμόνια να πουλήσει. ( Πρόεδρος της ΕΥΑΘ διορισμένος από το κόμμα , ΓΓ του Δήμου Κορδελιού-Εύοσμου με παρέμβαση του κόμματος, Ειδικός συνεργάτης του ΦΟΣΔΑ, ΓΓ του Δήμου Σερρών) και τώρα μιας και παίρνει μισθό από τον Δήμο Σερρών είπε να κατηγορήσει για το σιντριβάνι τον Δήμο Κορδελιού-Εύοσμου. Τι άλλο μπορώ να πω για το συγκεκριμένο άτομο, το καλό σκυλί εκεί που τρώει γαβγίζει!»