Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤύχη βουνό είχε η Μαρία Πασχαλίδου…

Τύχη βουνό είχε η Μαρία Πασχαλίδου…

Η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα είχε στην κυριολεξία τύχη βουνό.

Η κυρία Πασχαλίδου έκανε το παρακάτω σχόλιο στο facebook για το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Ο δήμαρχος συνεχίζει τον εμπαιγμό της σχολικής κοινότητας του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού»:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κατάλαβε πως είναι Δήμαρχος και πως μπορούσε να κάνει πολλά. Αντ’ αυτού, συνέχισε να κοροϊδεύει ακάθεκτος χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης τους γονείς, τα παιδιά τους κι όλους όσους ήμασταν εκεί…»

Η Μαρία Πασχαλίδου είχε τύχη βουνό, γιατί τα παραπάνω τα σχολίασε στη σελίδα της «Αγκίδας» στο facebook και δεν τα είπε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εάν τα έλεγε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το πιο πιθανό θα ήταν ο δήμαρχος να τη «λούσει» με χαρακτηρισμούς, ο πρόεδρος να της κλείσει το μικρόφωνο κι από πάνω να της κάνει και παρατήρηση αντί να κάνει στον δήμαρχο. Τέτοια κατάσταση άλλωστε την έχουμε ξαναζήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ