Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος συνεχίζει τον εμπαιγμό της σχολικής κοινότητας του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού

Ο δήμαρχος συνεχίζει τον εμπαιγμό της σχολικής κοινότητας του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, συνεχίζει τον εμπαιγμό της σχολικής κοινότητας του Ειδικού Σχολείου Κορδελιού.

Χθες Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, έγινε ο αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού και ο δήμαρχος για άλλη μια φορά τους έταξε λαγούς με πετραχήλια. Συγκεκριμένα, τους είπε ότι τον επόμενο Σεπτέμβριο θα αρχίσει η ανέγερση του Ειδικού Σχολείου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Όταν ρωτήθηκε πώς θα γίνει αυτό, φυσικά δεν είχε τι να απαντήσει.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, που δηλώνει ευαίσθητος για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, στα τέσσερα χρόνια της θητείας του δεν φρόντισε να κάνει ούτε τη μελέτη για την ανέγερση του σχολείου στο χώρο που υπάρχει γι’ αυτόν τον σκοπό άνωθεν της περιφερειακής οδού. Για να γίνει σχολείο χρειάζεται μελέτη και ο κύριος δήμαρχος δεν έκανε ούτε αυτό.

Ο κύριος δήμαρχος θεώρησε ακριβό τον ιδιωτικό χώρο στον οποίο μπορούσε να μεταστεγαστεί το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού, δεν έκανε μελέτη για την ανέγερση του σχολείου και τον μόνο τρόπο που βρήκε για να φύγουν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου από τον ακατάλληλο χώρο που βρίσκονται σήμερα ήταν να κάνει έξωση στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Δυστυχώς ο δήμαρχος αντί να ζητήσει ειλικρινά συγνώμη από τη σχολική κοινότητα του Ειδικού Σχολείου, γιατί δεν έκανε απολύτως τίποτα για να λύσει το πρόβλημα, ζητάει συγνώμη γιατί δεν κατάφερε να επιβάλει την αντιεπιστημονική εμμονή του να στοιβάξει το 19ο και το 24ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου και συνεχίζει τον εμπαιγμό τάζοντας πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν γιατί δεν έκανε τίποτα για να γίνουν.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ