Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι υποψήφιοι δήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου στον αγιασμό των σχολείων

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου στον αγιασμό των σχολείων

Οι τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου παρέστησαν, χθες Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023, στον αγιασμό διαφόρων σχολείων του δήμου και έστειλαν ο καθένας το μήνυμά του με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Το πρώτο κουδούνι χτύπησε με πολλά χαμόγελα σήμερα στα σχολεία του Δήμου μας και μια υπέροχη εμπειρία μάθησης και γνώσης με όνειρα και στόχους, ξεκινά για τους περισσότερους από 17.000 μαθητές μας. Εύχομαι καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους, μαθητές – μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών που είναι το πολύτιμο στήριγμά τους».

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης επίσης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε: «Καλή σχολική χρονιά! Καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη σε όλους τους μαθητές και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας!»

Η Μαρία Μανούκα ευχήθηκε ολόψυχα «καλή σχολική χρονιά» σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το ταξίδι της γνώσης, ιδιαίτερα για τους μαθητές της πρώτης τάξης, θα είναι γόνιμο και αποδοτικό.

Ο Θανάσης Κοκονάς ευχήθηκε σε όλους, γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, τους εργαζόμενους στα σχολεία «καλή χρονιά με δύναμη και υγεία», τονίζοντας ότι για άλλη μια χρονιά το άνοιγμα των σχολείων γίνεται με όρους που δεν ταιριάζουν στις ανάγκες των παιδιών και των γονιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ