Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΗ Θεσσαλία κείται μακράν…

Η Θεσσαλία κείται μακράν…

Η Θεσσαλία βούλιαξε, χωριά χάθηκαν από τον χάρτη, άνθρωποι θάφτηκαν κάτω από τη λάσπη, ο περιφερειάρχης της Θεσσαλίας είπε πως με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να γίνουν αυτοδιοικητικές εκλογές και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, είπε πως η Κεντρική Ένωση Δήμων δεν προτίθεται να ζητήσει αναβολή των δημοτικών εκλογών και είναι απόφαση της κυβέρνησης το τι θα γίνει με τις πληγείσες περιοχές.

Η Θεσσαλία λοιπόν κείται μακράν και ας κάνει ότι θέλει. Στις υπόλοιπες περιοχές τις Ελλάδας αναβάλαμε για μια δυο τρεις μέρες τις προεκλογικές δραστηριότητες, αλλά μην το ξεφτιλίσουμε και πάμε μερικές εβδομάδες πίσω τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε.

Ένα ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας, στο κέντρο της χώρας, υπέστη μια τεράστια καταστροφή κι εμείς αύριο μεθαύριο θα αρχίσουμε τις προεκλογικές κόντρες ώστε σε ένα μήνα να πάμε σε εκλογές, αφού η ΚΕΔΕ δεν έχει σκοπό να ζητήσει αναβολή των δημοτικών εκλογών. Ένα ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας κατεστραμμένο κι εμείς όλοι μαζί στον καφενέ, τσιγάρο, πρέφα και καφέ βρε δεν βαριέσαι αδερφέ.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ