Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕίναι ψέματα τα χάλια της οδού Καλλικράτη κύριε Μανδαλιανέ;

Είναι ψέματα τα χάλια της οδού Καλλικράτη κύριε Μανδαλιανέ;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, που την περασμένη προεκλογική περίοδο υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια και που έκανε σημαία του την εξάλειψη της δυσοσμίας, σ’ αυτήν την προεκλογική περίοδο, επειδή όχι μόνο δεν έκανε τίποτα από αυτά που υποσχόταν, αλλά δεν προσπάθησε ούτε καν να τα κάνει, έκανε σημαία του τη φράση «Η αλήθεια θα νικήσει το ψέμα»!

Ο κύριος Μανδαλιανός πιστεύει πως απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα και προσπαθεί να τους πείσει πως έκανε πολλά, αλλά εκείνοι δεν τα βλέπουν και χρειάζεται να κάνουν προσπάθεια για να τα αντιληφθούν.

Μιλάει για ψέματα ο κύριος Μανδαλιανός, που έχει δώσει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, ημερομηνίες για την έναρξη και ολοκλήρωση έργων, οι οποίες δεν τηρήθηκαν ποτέ. Μιλάει για ψέματα ο κύριος Μανδαλιανός που άφησε να υποστεί έξωση το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας και έκανε ενάμιση χρόνο να το ξανανοίξει. Μιλάει για ψέματα ο κύριος Μανδαλιανός που έταζε να ανοίξει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας τους πρώτους έξι μήνες της θητείας του και δεν το άνοιξε ποτέ. Μιλάει για ψέματα ο κύριος Μανδαλιανός που μόλις έγινε δήμαρχος, η αντικειμενική του μύτη έπαψε να αντιλαμβάνεται τη δυσοσμία. Μιλάει ο κύριος Μανδαλιανός για ψέματα, χωρίς να αισχύνεται. Ταιριάζει η ερώτηση «ήθελον έγνων ουκ αισχύνεσαι;» στον κύριο Μανδαλιανό.

Επειδή όμως ο κύριος Μανδαλιανός μιλάει για ψέματα, ας απαντήσει αν είναι ψέμα ότι οκτώ οικοδομές της οδού Καλλικράτη δεν είναι συνδεμένες στο αποχετευτικό δίκτυο, ότι η αρμόδια Υπηρεσία απάντησε, πριν δύο χρόνια, στους κατοίκους ότι θα προγραμματίσει της εργασίες και ότι τώρα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης προσπαθεί να τους πείσει πως είναι παράνομες οι οικοδομές τους, πως κακώς δόθηκαν οικοδομικές άδειες και πως η σύνδεση με το αποχετευτικό δεν μπορεί να γίνει.

Ας αφήσει κατά μέρος ο κύριος Μανδαλιανός τις ιστορίες για αλήθειες και ψέματα, γιατί δεν τον συμφέρουν. Ας αφήσει και τα τριγυρίσματα σε λαϊκές αγορές, σε δρόμους και σε πλατείες προς άγραν ψήφων. Ας μαζέψει την κουστωδία του, με πρώτους και καλύτερους τους κυρίους Σωτηράκη και Σταυρίδη, ας τους δώσει τσάπες, φτυάρια και κασμάδες και ας πάνε να σκάψουν τα 200 μέτρα που χρειάζονται να σκαφτούν για να περάσει η αποχέτευση των οικοδομών της οδού Καλλικράτη, για να πάψει η ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν και πολλές φωτογραφίες για το facebook!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ