Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνέντευξη της Ευγενίας Διαμαντίδου στην «Αγκίδα»

Συνέντευξη της Ευγενίας Διαμαντίδου στην «Αγκίδα»

Συνέντευξη στην «Αγκίδα» παραχώρησε η Ευγενία Διαμαντίδου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Η Διαμαντίδου Ευγενία είναι νηπιαγωγός, με καταγωγή από το Κιλκίς, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, όπου τελείωσε το Γερμανικό και το Ελληνικό σχολείο. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Ομιλεί τη γερμανική και αγγλική γλώσσα και είναι κάτοχος Β’ επιπέδου Πιστοποίησης Δεξιοτήτων και Γνώσεων στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση. Υπηρετεί ως Προϊσταμένη σε Δημόσιο Νηπιαγωγείο στον Εύοσμο.

Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Η ‘Συλλόγου Α/θμιας Εκπ/σης Εκπ/κών Κορδελιού Ευόσμου. Εργάστηκε στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Νηπίων στο Δήμο Ευόσμου Εργάστηκε σε γερμανοελληνικές επιχειρήσεις ως Γραμματέας Διεύθυνσης.

Διετέλεσε Πρόεδρος Γονέων & Κηδεμόνων στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, Γενική Γραμματέας στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας, Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Έδεσσας, Αντιπρόσωπος εκπαιδευτικών στο Συνέδριο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΑΚΕ, Μέλος της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Νηπιαγωγών (Π.Ε.Ε.Ν.Α), Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών σταθμών Ελ.Κορδελιού Ευόσμο.

Πρώτη φορά ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του Γιάννη Γιαννακόπουλου.

Η συνέντευξη της Ευγενίας Διαμαντίδου θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος απαντάει σε ερωτήσεις για τα προβλήματα της Παιδείας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και στο δεύτερο μέρος για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Ευγενία Διαμαντίδου: Δεν περίμενα να «ζυγίσω» καταστάσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ