Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά το πρωταπριλιάτικο αστείο της «Αγκίδας» για τον κύριο Τασούλη βγήκε αληθινό

Τελικά το πρωταπριλιάτικο αστείο της «Αγκίδας» για τον κύριο Τασούλη βγήκε αληθινό

Άστραψε και βρόντηξε ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης με το πρωταπριλιάτικο αστείο της «Αγκίδας». Τι γράψαμε; Γράψαμε «Προσχώρηση του Μιλτιάδη Τασούλη στην παράταξη Μανδαλιανού»!

Ούτε ως πρωταπριλιάτικο αστείο, ούτε ως ανέκδοτο δεν ήθελε να ακούει ο κύριος Τασούλης ότι προσχωρεί στη διοίκηση Μανδαλιανού. Το θεωρούσε προβοκάτσια, συκοφαντία και υπονόμευση της υποψηφιότητάς του.

Πέντε μήνες μετά, ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης προσχώρησε στην παράταξη Μανδαλιανού και αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Τελικά ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης δεν θύμωσε με το πρωταπριλιάτικο αστείο της «Αγκίδας». Θύμωσε γιατί παρουσιάσαμε πέντε μήνες νωρίτερα ως πρωταπριλιάτικο, το αστείο που θα λάνσαρε έπειτα.

Τελικά το πρωταπριλιάτικο αστείο της «Αγκίδας» αποδείχτηκε μεγάλη προφητεία ή μεγάλη μαντεψιά, όπως το πάρει κανείς. Τελικά στο δήμο στον οποίο υπάρχουν απίθανοι άνθρωποι, όπως ο κύριος Μιλτιάδης Τασούλης, μπορούμε να δούμε πράγματα που ακόμα και αυτοί οι ίδιοι που τα κάνουν τα θεωρούν απίθανα ή παριστάνουν πως τα θεωρούν απίθανα πριν τα κάνουν.

Σ.

ΥΓ. Όταν το συγκεκριμένο πρωταπριλιάτικο αστείο μετατρέπεται σε είδηση, είσαι πλέον σίγουρος πως η παράταξη, που διοικεί το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, δεν θα έπρεπε να λέγεται «Νέα Πνοή», αλλά «Πρωταπριλιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ