Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι τελικά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι τελικά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Μόνο τέσσερα θα είναι τελικά τα ψηφοδέλτια και μόνο τέσσερις οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στις προσεχείς εκλογές. Ο νυν δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Κοκονάς και η Μαρία Μανούκα.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήταν έξι. Και οι έξι συνδυασμοί είχαν μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ακόμα και ο τελευταίος συνδυασμός είχε εκλέξει δύο δημοτικούς συμβούλους.

Σ’ αυτές τις εκλογές κοντέψαμε να πιστέψουμε πως θα είχαμε έως και δέκα υποψήφιους δημάρχους, αλλά τελικά θα έχουμε δύο λιγότερους από τις περασμένες εκλογές. Βασίλης Ανδρεάδης, Δημήτρης Χρήστου, Χρήστος Κοβατσιάδης, Πάρης Λεμπετλής, Μιλτιάδης Τασούλης, Θοδωρής Μπαλτάς υπήρξαν επικεφαλής παρατάξεων, άλλοι για μήνες και άλλοι για μέρες, αλλά τελικά δεν κατέρχονται στις εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι. Αν εξαιρεθεί η περίπτωση του Βασίλη Ανδρεάδη που ήταν σοβαρή και του Θοδωρή Μπαλτά που λογικά μπορούσε να συμμετέχει στις εκλογές, οι υπόλοιπες περιπτώσεις ήταν παρατάξεις φτιαγμένες για να προσχωρήσουν σε άλλες παρατάξεις και όχι για να κατέβουν στις εκλογές, όπως τελικά αποδείχτηκε.

Τέσσερις λοιπόν υποψήφιοι δήμαρχοι στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ