Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Ψηφοδέλτιο για γέλια αυτό της κυρίας Μανούκα

Γιάννης Καμαρινός: Ψηφοδέλτιο για γέλια αυτό της κυρίας Μανούκα

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου για το ψηφοδέλτιο που δημοσίευσε η κυρία Μανούκα:

«Το ψηφοδέλτιο της κυρίας Μανούκα δεν είναι ψηφοδέλτιο νίκης, αλλά ψηφοδέλτιο για γέλια και βέβαια δεν αναφέρομαι στους ανθρώπους που το απαρτίζουν.

Αναφέρομαι σ’ όλους αυτούς που επί μήνες διέρρεαν ότι θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Μανούκα αυτοδιοικητικοί οι οποίοι έχουν μεγάλη επιρροή στην κοινωνία του δήμου μας, αλλά δεν εντάχθηκε ούτε ένας. Οι διαδόσεις τους αυτές ήταν ίδιες με τις διαδόσεις τους περί δημοσκοπήσεων που φέρνουν πρώτη την κυρία Μανούκα.

Είναι προφανές πως όλο αυτό το παραμύθι για σπουδαίους αυτοδιοικητικούς του δήμου μας που θα εντάσσονταν στο ψηφοδέλτιό τους το “πούλησαν” και στους ανθρώπους που εντάχθηκαν σ’ αυτό.

Άνθρακες ο θησαυρός. Η κυρία Μανούκα δεν μπορούσε ούτε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο. Ευτυχώς, για την κυρία Μανούκα, διέλυσε το δικό του ο κύριος Τασούλης κι έτσι κατάφερε να συμπληρώσει το δικό της ψηφοδέλτιο με πρώην υποψηφίους του.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους  υποψηφίους της κυρίας Μανούκα στη μάχη για να καταλάβουν μία από τις πέντε – έξι έδρες που θα πάρει η παράταξή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ