Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι ο Πολυχρόνης Παπαβραμίδης υποψήφιος με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Και ο Πολυχρόνης Παπαβραμίδης υποψήφιος με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Νέα συμπόρευση «βόμβα» ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αυτήν τη φορά του Πολυχρόνη Παπαβραμίδη. Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα, μετά από αυτές του Μίμη Κεραμιδά και της Μένιας Καλού, ισχυροποιεί την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» και στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Ο Πόλυς Παπαβραμίδης υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση και έχει επιδείξει σημαντική προσφορά στον τόπο από το 1994. Μεταξύ άλλων, έχει υπηρετήσει τον πρώην Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού από τις θέσεις του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, αντιδημάρχου Οικονομικών, αντιδημάρχου Διοικητικού, αντιδημάρχου Παιδείας, προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Γενικού Γραμματέα, ενώ υπήρξε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Καλλικρατικό Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Καθοριστική ήταν η συμβολή του στη δημιουργία – κατασκευή του Πολυλειτουργικού Κέντρου Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου – Θεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» (οδός Μοναστηρίου), στην κατασκευή του 2ου Λυκείου Ελευθερίου Κορδελιού, στην απαλλοτρίωση του οικοπέδου όπου κατασκευάστηκε το σχολικό συγκρότημα στο Ελευθέριο Κορδελιό κάτω από τη ΔΕΗ. Παράλληλα, αποτελεί ενεργό μέλος του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού.

Είναι αποφασισμένος να συμβάλλει με την εμπειρία και τις γνώσεις του, προκειμένου να αντιμετωπιστούν καίρια προβλήματα του τόπου, όπως η δυσοσμία και η περιβαλλοντική ρύπανση, τα προβλήματα στην οδοποιία, την καθαριότητα και τη σχολική στέγη.

Οραματίζεται έναν Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου σύγχρονο, με γρήγορες διαδικασίες και καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, με αναπτυξιακές δράσεις που αρμόζουν στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας και τον πιο νεανικό σε όλη την Επικράτεια.

Συντάσσεται με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, τονίζοντας: «Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης είναι αυτοδημιούργητος, ανεξάρτητος και ικανός. Έχει συγκροτήσει μία ομάδα με στελέχη έμπειρα και νέα, με ικανότητες και πολλή διάθεση για δουλειά. Διαθέτει εμπειρία, τεχνογνωσία και αποφασιστικότητα να ηγηθεί της προσπάθειας να γίνει επιτέλους ο τόπος μας ένας Δήμος Πρωταγωνιστής, αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μας!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ