Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί ο κύριος Μπαλτάς θυμήθηκε Δεκαπενταύγουστο τη «Συμμαχία Πολιτών»;

Γιατί ο κύριος Μπαλτάς θυμήθηκε Δεκαπενταύγουστο τη «Συμμαχία Πολιτών»;

Ο κύριος Θοδωρής Μπαλτάς, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε απολύτως τίποτα, ούτε πριν, ούτε μετά τις εθνικές εκλογές, προκειμένου να κατέλθει η παράταξή του «Συμμαχία Πολιτών» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ξαφνικά, λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο, θυμήθηκε ότι υπάρχει η παράταξη και άρχισε τις συνεδριάσεις για να αποφασιστεί τι θα γίνει. Μέχρι και κάποιας μορφής πρόγραμμα ανακοίνωσε. Γιατί; Γιατί ξαφνικά, λίγες μέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων, ο κύριος Μπαλτάς άνοιξε αυτήν τη συζήτηση;

Στις 8 Αυγούστου 2023, μία εβδομάδα πριν τον Δεκαπενταύγουστο, εξελέγη πρόεδρος στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού από την παράταξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με την ψήφο και τη στήριξη της παράταξης Μπαλτά. Ο κύριος Μπαλτάς ξέχασε εύκολα τα όσα έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού με το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) και μέσα στο συγκεκριμένο χώρο, αφού εκεί γίνονται οι συνεδριάσεις της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, στήριξε την παράταξη του δημάρχου.

Είναι σίγουρο πως τα μέλη της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών» δεν γνώριζαν και δεν ενέκριναν αυτό που συνέβη στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Πιθανότατα να το γνώριζαν μόνο ο κύριος Μπαλτάς και η Κοινοτική Σύμβουλος της παράταξής του. Η κουβέντα για το αν θα κατέλθει τελικά η «Συμμαχία Πολιτών» στις προσεχείς εκλογές έριξε πέπλο στα όσα έγιναν στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Είναι σίγουρο πως τα μέλη της παράταξης δεν ενημερώθηκαν ούτε κατόπιν εορτής.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με όσα ήρθαν στο φως για συμφωνία ώστε κάποιοι από τη «Συμμαχία Πολιτών» να κατέλθουν με το συνδυασμό του δημάρχου, εάν δεν σχηματίσει ψηφοδέλτιο η «Συμμαχία Πολιτών», φανερώνουν γιατί άνοιξε ο κύριος Μπαλτάς όλη αυτή την κουβέντα τον Δεκαπενταύγουστο και μάλλον φανερώνουν και τι λογής μεθόδευση υπήρχε ή υπάρχει ακόμη. Πάντως ό,τι και να γίνει, ο δήμαρχος πήρε την προκαταβολή του με την ψήφο της παράταξης Μπαλτά στον υποψήφιο πρόεδρο της διοίκησης στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

Γ. Παπαδ.

Εύκολα ξέχασε το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Μπαλτάς
Δεκανίκι του Κλεάνθη Μανδαλιανού ο Θοδωρής Μπαλτάς;
Στήριξη Μπαλτά στον Μανδαλιανό για όσα δεν έκανε για τη δυσοσμία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ