Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ αντιδήμαρχος Χρήστος Δεμερτζής με υδροφόρα στον Έβρο

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Δεμερτζής με υδροφόρα στον Έβρο

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ  ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 25.8.2023 στις 5.00πμ αναχώρησε από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου μία ΥΔΡΟΦΟΡΑ με οδηγό από την Διεύθυνση  Καθαριότητας και συνοδηγό τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης Χρήστο Δεμερτζή, προς ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων που επιχειρούν στις πυρκαγιές του Νομού Έβρου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό, η ανταπόκριση του Δήμου μας, ήταν αυτονόητη και  άμεση στο αίτημα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης για την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων με ανεφοδιασμό νερού στα πυροσβεστικά Οχήματα.

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον δοκιμαζόμενο Δήμο Αλεξανδρουπόλεως. Η σκέψη μας είναι κοντά τους σε όσους παλεύουν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες  με την πύρινη λαίλαπα και σε όλους εκείνους που βρίσκονται αντιμέτωποι με ότι αφήνει στο πέρασμα της» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, καλώντας εκ νέου τους δημότες να συμβάλλουν με το περίσσευμα της αγάπης και της κοινωνικής τους αλληλεγγύης στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπατριώτες μας.

«Σ΄ αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες, ο Δήμος μας συμμετέχει στην κατάσβεση με ότι διαθέτει. Κάνουμε το καθήκον μας προς την πατρίδα και τους συμπατριώτες μας. Όλα αυτά τα χρόνια αποδείξαμε στην πράξη ότι είμαστε παρόντες, κοινωνοί και συμμετέχοντες σε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί. Αυτό κάναμε πάντα,  αυτό κάνουμε και τώρα» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής.

Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ