Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜαρία Πασχαλίδου: Η ευθύνη για τα ξεραμένα φυτά αφορά ξεκάθαρα τη διοίκηση

Μαρία Πασχαλίδου: Η ευθύνη για τα ξεραμένα φυτά αφορά ξεκάθαρα τη διοίκηση

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα:

«Είναι προφανές πως η οποιαδήποτε κριτική ασκείται για φυτά και δέντρα που φυτεύτηκαν στο δήμο και αφέθηκαν να ξεραθούν, αφορά τη διοίκηση Μανδαλιανού και κανέναν άλλον.

Η κριτική που ασκώ εγώ προσωπικά, αλλά νομίζω και όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι, για φυτά και δέντρα που φυτεύτηκαν, προκειμένου η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να βγάλει φωτογραφίες και να διαφημίσει την ενέργεια, και μετά αφέθηκαν να ξεραθούν, δεν αφορά σε καμία περίπτωση τους εργαζόμενους στην αρμόδια Υπηρεσία, η οποία είναι υποστελεχωμένη και δεν μπορεί να τα προλάβει όλα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, ενώ γνωρίζει την υποστελέχωση της Υπηρεσίας, προβαίνει σε φυτεύσεις, τις οποίες μετά δεν υποστηρίζει με όλες τις απαραίτητες εργασίες. Εάν οι εργαζόμενοι πιέζονται από τη διοίκηση του δήμου και εάν η διοίκηση του δήμου χρεώνει σ’ αυτούς της δίκαιη και λογική κριτική μας, να μας το πούνε για να καταγγείλουμε τη διοίκηση.

Είναι προφανές πως όταν μιλάμε για το επίπεδο της καθαριότητας, της φροντίδας του πρασίνου, της συντήρησης των υποδομών του δήμου μας, ασκούμε ξεκάθαρα κριτική στη διοίκηση και όχι στους εργαζόμενους. Οποιαδήποτε προσπάθεια για να προσεγγιστεί διαφορετικά η στάση μας είναι και κακοπροαίρετη και συκοφαντική».

Μαρία Πασχαλίδου: Φύτεψαν φυτά για να βγάλουν φωτογραφίες και μετά τα άφησαν να ξεραθούν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ