Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαναγιώτης Φωτιάδης: 24 δράσεις οργάνωσε η Κοινότητα Ευόσμου

Παναγιώτης Φωτιάδης: 24 δράσεις οργάνωσε η Κοινότητα Ευόσμου

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο Παναγιώτης Φωτιάδης, πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Ευόσμου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού:

«Κατά την θητεία μου ως Πρόεδρος, η Κοινότητα Ευόσμου οργάνωσε μέχρι σήμερα 24 δράσεις, οι οποίες είχαν θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

Δράσεις προληπτικής ιατρικής (τεστ Παπ, ψηλάφηση μαστού, έλεγχος PSA, ΩΡΛ/Παιδιατρικός έλεγχος παιδιών)

Αγορά 2 αυτόματων απινιδωτών για σχολεία του Δήμου μας μέσω της ανακύκλωσης καπακιών “Δώσε αξία στα καπάκια σου”

 Δράσεις για τα παιδιά των οικογενειών ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου (υποτροφίες για δωρεάν φοίτηση σε φροντιστήρια, χριστουγεννιάτικα δέματα αγάπης, δέματα με είδη ζωγραφικής, παιδικά βιβλία, πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινά αυγά κτλ).

Ευαισθητοποίηση και εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών (1ος Δήμος πανελλαδικά σε εθελοντές) είναι μερικές από τις δράσεις που πρότειναν και πραγματοποιήθηκαν από τους συμβούλους της Κοινότητας Ευόσμου της παράταξης του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Μιλάνε οι πράξεις μας

Αν και η Κοινότητα ως όργανο της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει κυρίως γνωμοδοτικό χαρακτήρα με περιορισμένο πεδίο δράσης, εμείς αποδείξαμε ότι με όραμα, θέληση και εργατικότητα είναι δυνατόν να επιτύχεις αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο για άλλους.

Τώρα ήρθε η ώρα να ζητήσω για ακόμα μια φορά τη στήριξη σας, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου της παράταξης Νέας Πνοής, για να συνεισφέρω στην ολοκλήρωση του οράματος του Δημάρχου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ